Home » Nieuwsberichten » Bitcoin nieuws » VIDEO Misss Bitcoin: Bodem bitcoin koers in zicht

VIDEO Misss Bitcoin: Bodem bitcoin koers in zicht

bitcoin

Deze week staat er weer een nieuwe video van Madelon Vos, Misss Bitcoin, voor u klaar. In deze videoserie bespreekt ze het belangrijkste crypto nieuws van de week.

Deze week begint Misss Bitcoin met nieuws over de bitcoin ETF. De SEC heeft namelijk last van uitstelgedrag. Zwitserland hakt belangrijke knopen door betreffende crypto-exchanges, waardoor de scheidslijn tussen banken en exchanges zeer klein wordt. Coinbase wil graag nieuwe coins toevoegen. Daarnaast bespreken we waarom vele crypto influencers afhaken en wat we de komende periode van de cryptomarkt kunnen verwachten. Last but not least bespreekt ze natuurlijk ook deze week weer de Technische Analyse.

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkse crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter