Brokerkolos TD Ameritrade (11 miljoen klanten) overweegt aanbod cryptovaluta

De Amerikaanse broker TD Ameritrade overweegt XRP en andere cryptovaluta aan te bieden aan haar klanten. Ameritrade is met 11 miljoen klanten één van de grootste brokers van Noord-Amerika. In een openbare verklaring zegt de firma “dat men hard werkt om deze optie voor klanten beschikbaar te maken”.

ErisX investering

TD Ameritrade is actief op de cryptomarkt als investeerder in cryptobeurs ErisX uit Chicago. Op de spot – en futuresmarkt van ErisX kunnen beleggers handelen in bitcoin, litecoin en ethereum. De lancering in het eerste kwartaal van 2019 is nog afhankelijk van goedkeuring van de Commodity Futures Trading Commission (CTFC), toezichthouder van de futures – en optiebeurzen in de VS.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bij de aankondiging van die investering gaf TD Ameritrade al te kennen dat “we op zoek zijn naar toegang tot de cryptohandel, op een vergelijkbare manier zoals we dat bij de kapitaalsmarkt gewend zijn.”

Naar verluidt zijn de 11 miljoen klanten van de broker goed voor 1.200 miljard dollar aan beleggingen.

Bron: Daily Hodl

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsRippleXRP

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...