Litecoin gaat plat in de octagon | Partnership met UFC

Litecoin stapt in octagon van de UFC, en dan ook letterlijk in de octagon. LTC is de Offiele Partner van UFC 232: JONES versus GUSTAFFSON 2. Deze epische gebeurtenis, waarin de langverwachte main event rematch tussen voormalig UFC light zwaargewicht kampioen Jon Jones tegen UFC light zwaargewicht Alexander Gustafsson zal plaatsvinden. Het evenemtent vindt plaats op zaterdag 29 december in het Forum in Inglewood, Californië.

Litecoin en de Litecoin Foundation hebben het afgelopen jaar vooral de focus gehad om samen te werken met een aantal bedrijven en merken. Hoewel ze deze mogelijkheden in 2019 zullen blijven onderzoeken, zullen ze nu zich ook meer bezig houden om in de picture te komen

De afgelopen 25 jaar is UFC de werelds grootste mixed martial arts-organisatie geworden. Begonnen als een kleine beweging tot een wereldwijd fenomeen.  We zienveel vergelijking met Litecoin, omdat onze geweldige community een instrument is geweest voor onze groei.

Niet alleen voor Litecoin een hoogtepunt

Dit is niet alleen een hoogtepunt voor Litecoin maar ook voor cryptocurrency in het algemeen. Nog geen enkele andere cryptovaluta heeft tot nu toe een UFC-evenement heeft gesponsord. Organisaties en evenementen die cryptocurrency en blockchain promoten werken goed mee aan de mass adoption.Het UFC-evenementen word door miljoenen mensen bekeken. En al deze mensen zien het  Litecoin-logo op het canvas van de Octagon.

Toekomstige mogelijkheden

Litecoin beschouwt deze sponsoring als de eerste stap naar wat hopelijk een lange en vruchtbare relatie met UFC zal zijn. “We” kijken uit naar de mogelijkheid om geweldige dingen te doen met deze ongelooflijke organisatie.

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!