Video Misss Bitcoin: Hoe verder met bitcoin?

Ook vandaag staat er weer een nieuwe video van Madelon Vos, Misss Bitcoin, voor u klaar. In deze video bespreekt ze het belangrijkste crypto nieuws van deze week.

Deze week begint Misss Bitcoin met behoorlijk persoonlijk nieuws, dat een koppeling heeft met de cryptomunt Ether. Daarnaast bespreekt ze nieuwe ondervindingen over de zoekterm ‘bitcoin’. Er gebeurd namelijk iets afwijkends, wat andere analisten tot nu toe over het hoofd zagen, in Google. En ze bespreekt de uitspraken medewerker van een vaakgenoemde grootbank: Goldman Sachs.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Als klap op de vuurpijl komt natuurlijk ook de Technische Analyse deze week weer aan bod.

https://youtu.be/vcngDsST7BM

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben feitelijkheid en correctheid hoog ik het vaandel!