Podcast #5: Vansa Chatikavanij, managing director OmiseGo (OMG)

Het lag al langer op de plank maar het is nu een feit: een heuse podcast. Als liefhebbers van onder meer de Bad Crypto Podcast en - hier in Nederland - Satoshi Radio vinden we "online radio" een heerlijk medium om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. We zullen eerst starten met een aantal interviews die op ons Youtube-kanaal staan. Binnenkort is deze show ook te beluisteren bij Spotify. We keep you posted!

Podcast aflevering #5: Vansa Chatikavanij, managing director OmiseGo (OMG)

OmiseGo bouwt een publieke blockchain en is betrokken bij het Plasma-project, ooit bedacht door Vitalik Buterin (Ethereum) en Joseph Poon van de Lightning Network.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het netwerk wordt omschreven als volgt: "Plasma is a proposed framework for incentivized and enforced execution of smart contracts which is scalable to a significant amount of state updates per second (potentially billions) enabling the blockchain to be able to represent a significant amount of decentralized financial applications worldwide."

Ga naar onze podcastpagina om meer afleveringen te beluisteren

Nog te verwachten in deze podcastserie:

Inschrijven nieuwsbrief



Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...