Nieuws » Satoshi Radio #26 – Bas Wisselink

Satoshi Radio #26 – Bas Wisselink

Na een halfjaar podcasts opnemen hebben we het eindelijk voor elkaar: we gaan onze content nu ook via Bitcoin Magazine NL delen. Wij zijn hier erg blij mee en we hebben een bijzonder speciale aflevering voor jullie. In aflevering 26 van Satoshi Radio is Bas Wisselink te gast. Wij hebben Bas leren kennen op de Tweakers Blockchain meetup, waar hij 1 van de sprekers was. Misschien ken je hem ook wel van zijn optreden bij de BNR Cryptocast. We spreken met Bas over de huidige staat van de crypto community, of STO’s de toekomst zijn, de kunst van het spreken voor volle zalen en de poppenkast bij Bitcoin Cash. Benieuwd? Satoshi Radio is te vinden op je favoriete podcast app (iTunes, Spotify, Overcast) en op Youtube:

 

Spotify:
https://spoti.fi/2zMgzrT
iTunes:
https://apple.co/2wtVuRA
Weblink:
https://bit.ly/2SrKV9W

www.satoshiradio.nl

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsWij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.