Monero veiling
Nieuwsberichten » Brits veilinghuis organiseert online veiling van Monero (XMR)

Brits veilinghuis organiseert online veiling van Monero (XMR)

Wilsons Auctions, een onafhankelijk veilingbedrijf heeft een veiling georganiseerd van een in beslag genomen voorraad aan Monero (XMR). Deelnemers aan de veiling kunnen de huidige prijs van elk kavel te bekijken en hun bod te plaatsen. Op het moment van de veiling was Monero rond de $52.31 waard. De biedingen beginnen bij 23 dollar per stuk.

Wilsons Auctions is kick-starting the new year by launching the UK’s first seized cryptocurrency auction, with a 24-hour Timed-Online Auction of monero coins from midday on Monday 7th January. The cryptocurrency, which was seized under the Proceeds of Crime Act by a UK law enforcement agency, will see 167.7 monero coins sold in what is thought to be the first auction of its kind to be held by an auction house world-wide.

Nog meer veilingen

Er zijn plannen om in de loop van 2019 meer online veilingen van in beslag genomen cryptovaluta te organiseren. Ze hebben een overeenkomst gesloten met de Belgische autoriteiten om cryptocurrencies te veilen. De voorraden zijn bij verschillende invallen in beslag zijn genomen bij bedrijven, die strafbare feiten ten laste zijn gelegd. Het veilingsbedrijf heeft niet bekend gemaakt welk type wallet ze voor de currency’s gebruiken. Er zijn een aantal toezichthouders die het gebruik van hot-storage al hebben verboden.

Niet de eerste keer

Dit is niet de eerste keer dat in beslag genomen cryptocurrencies zijn geveild door een onafhankelijke veilingmeester. Twee soortgelijke gebeurtenissen vonden eerder plaats in 2018. 1 Door de Beierse openbare aanklagers die bijna $ 14 miljoen aan cryptocurrency’s hadden geveild die in beslag waren genomen door de Duitse rechtshandhaving. Tijdens deze veiling werden 1.312 Bitcoins [BTC], 1.399 Bitcoin Cash [BCH], 1.312 Bitcoin Gold [BTG] en 220 Ethereum [ETH] geveild.

Monero

 

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin maximalisten aan de tokens op Ethereum, een 'nieuwe' Satsohi en meer

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Bitcoin (BTC) bij $10.600, Nick Szabo breekt lans voor Monero (XMR)

Wessel Simons

Bitcoin (BTC) onder $11.500. TRON, Monero, ICON en DigiByte stijgen flink

Robin Heester

Verschillende kritieke kwetsbaarheden in code Monero opgelost

Arnold Hubach

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder