Nieuwsberichten » Bitcoin » Column Herman Nekkers – Elke cryptofanaat moet dit filmpje zien…Dawn of the Dapps

Column Herman Nekkers – Elke cryptofanaat moet dit filmpje zien…Dawn of the Dapps

Column – Wie mijn columns een beetje volgt kent mijn mening inmiddels wel. Grootschalige crypto- en blockchainadoptie begint pas zodra er goedwerkende Dapps beschikbaar komen.

Goedwerkende dapps

En met goedwerkend bedoel ik niet de toepassingen die we nu kennen. Die zijn alleen nog geschikt voor mensen met het cryptohart op de juiste plek. Mensen met een hoge mate van tolerantie, die snappen dat dit slechts het begin is van een heel mooie toekomst. Maar ook dat deze mooie toekomst nu nog slechts een stip aan de horizon is. Goedwerkende Dapps kunnen ook gebruikt worden door mensen die heel andere zaken aan hun hoofd hebben dan decentralisatievraagstukken of het neerzetten van een nieuw financieel systeem. 99% van de samenleving, zeg maar. En daar zijn we nog ver vanaf.

Must see

Afgelopen week kwam ik dit fantastische filmpje tegen. Relativerend en met humor gemaakt door de mensen van Mainframe. Het duurt nog geen 7 minuten en is een absolute MUST SEE voor iedere cryptoliefhebber. Waarschijnlijk heel herkenbaar en het zet je weer even met beide benen op de grond. Maar in de laatste minuut zit de boodschap waar het werkelijk om gaat!


Ik hou het daarom kort dit keer, de beelden zeggen veel meer. Enjoy!

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

Eerdere columns van Herman Nekkers:

Over Herman Nekkers

Na 30 jaar ING de overstap gemaakt naar zelfstandig blockchainondernemer, hoe groot is die stap nou? Vooral de gevolgen voor de maatschappij doet mijn bloed sneller stromen. Om diezelfde reden grote belangstelling voor andere technologische ontwikkelingen als AI, 3d-printing, IoT etc etc. Sinds 1 oktober 2018 eigenaar van advies- en trainingsbureau Fedaia Blockchain. Tevens enthousiast fietser, zoals de naam van mijn bedrijf al suggereert. Stuur reacties naar het volgende emailadres: herman.nekkers@fedaia-blockchain.nl.

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin voorraad, koers en Ripple!

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Geloof in bitcoin en koers daalt | Onthulling Satoshi Nakamoto | Impact Bakkt op bitcoin prijs

Fomoflash

Twitter-dochter Square Crypto lijft prominente bitcoin developer in

Wessel Simons

Bitcoin (BTC) rond $10.775, Faketoshi Nakamoto onthult naam en foto

Arnold Hubach

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder