Column Herman Nekkers – Elke cryptofanaat moet dit filmpje zien…Dawn of the Dapps

Column – Wie mijn columns een beetje volgt kent mijn mening inmiddels wel. Grootschalige crypto- en blockchainadoptie begint pas zodra er goedwerkende Dapps beschikbaar komen.

Goedwerkende dapps

En met goedwerkend bedoel ik niet de toepassingen die we nu kennen. Die zijn alleen nog geschikt voor mensen met het cryptohart op de juiste plek. Mensen met een hoge mate van tolerantie, die snappen dat dit slechts het begin is van een heel mooie toekomst. Maar ook dat deze mooie toekomst nu nog slechts een stip aan de horizon is. Goedwerkende Dapps kunnen ook gebruikt worden door mensen die heel andere zaken aan hun hoofd hebben dan decentralisatievraagstukken of het neerzetten van een nieuw financieel systeem. 99% van de samenleving, zeg maar. En daar zijn we nog ver vanaf.

Must see

Afgelopen week kwam ik dit fantastische filmpje tegen. Relativerend en met humor gemaakt door de mensen van Mainframe. Het duurt nog geen 7 minuten en is een absolute MUST SEE voor iedere cryptoliefhebber. Waarschijnlijk heel herkenbaar en het zet je weer even met beide benen op de grond. Maar in de laatste minuut zit de boodschap waar het werkelijk om gaat!


Ik hou het daarom kort dit keer, de beelden zeggen veel meer. Enjoy!

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

Eerdere columns van Herman Nekkers:

Over Herman Nekkers

Na 30 jaar ING de overstap gemaakt naar zelfstandig blockchainondernemer, hoe groot is die stap nou? Vooral de gevolgen voor de maatschappij doet mijn bloed sneller stromen. Om diezelfde reden grote belangstelling voor andere technologische ontwikkelingen als AI, 3d-printing, IoT etc etc. Sinds 1 oktober 2018 eigenaar van advies- en trainingsbureau Fedaia Blockchain. Tevens enthousiast fietser, zoals de naam van mijn bedrijf al suggereert. Stuur reacties naar het volgende emailadres: herman.nekkers@fedaia-blockchain.nl.

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!