Interview ELO.Network: “Betaald worden voor je autokilometers”

bitcoin

ELO Network is een mobiel platform voor interactieve autoreclame, die draait op een onderliggende blockchaintechnologie. Het is een mobiele oplossing gebaseerd op geolocatie in combinatie van smartcontracttechnologie.

  bitcoin meester  

Reclameplatform

Hoe werkt het? Je koppelt je mobiele app aan je auto. Autorijders krijgen een kans om bonuspunten en cash te verdienen die kunnen worden verzilverd in brandstof, parkeren, en carwash-tegoeden. Autofabrikanten kunnen op hun beurt hun band met hun klanten versterken. In een ideale situatie (voor de fabrikant) worden autorijders letterlijk rijdende reclame.

efin
blockport

Interview ELO.Network

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkse crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter