Misss Bitcoin over Rusland, India, Frankrijk, Ether, 51% Attack
Nieuwsberichten » Altcoin » Misss Bitcoin over Ether, Rusland, Yellow Vests en meer…

Misss Bitcoin over Ether, Rusland, Yellow Vests en meer…

bitcoin kopen

Misss Bitcoin, Madelon Vos, is terug met een nieuwe video. In deze video bespreekt ze de drie meest opmerkelijke nieuwsberichten van de week.

Deze week begint ze met nieuws over Ether Classic (ETC). Er heeft namelijk een 51% attack plaatsgevonden. Hierdoor staat de cryptomarkt op haar achterste poten, want stel dat dit bij een grotere coin nogmaals gebeurd. Zijn crypto’s dan wel veilig genoeg?

Daarnaast benoemd ze de aanstaande fork op Ether (ETH). Ook komt Rusland aanbod, want door het beleid (boycot) van Amerika worden de Russen, volgens een Russische econoom, gedwongen om in Bitcoin (BTC) te investeren.

Ook komt het beleid in India aanbod, banken nemen daar namelijk vreemde stappen om cryptocurrencies tegen te gaan. Als laatste bespreek ik mijn visie over de Gele Hesjes (Yellow Vests) in Frankrijk, want we moeten ons realiseren wat er echt gaande is…

 

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkse crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.