Misss Bitcoin over Rusland, India, Frankrijk, Ether, 51% Attack
Nieuwsberichten » Altcoin » Misss Bitcoin over Ether, Rusland, Yellow Vests en meer…

Misss Bitcoin over Ether, Rusland, Yellow Vests en meer…

Misss Bitcoin, Madelon Vos, is terug met een nieuwe video. In deze video bespreekt ze de drie meest opmerkelijke nieuwsberichten van de week.

Deze week begint ze met nieuws over Ether Classic (ETC). Er heeft namelijk een 51% attack plaatsgevonden. Hierdoor staat de cryptomarkt op haar achterste poten, want stel dat dit bij een grotere coin nogmaals gebeurd. Zijn crypto’s dan wel veilig genoeg?

Daarnaast benoemd ze de aanstaande fork op Ether (ETH). Ook komt Rusland aanbod, want door het beleid (boycot) van Amerika worden de Russen, volgens een Russische econoom, gedwongen om in Bitcoin (BTC) te investeren.

Ook komt het beleid in India aanbod, banken nemen daar namelijk vreemde stappen om cryptocurrencies tegen te gaan. Als laatste bespreek ik mijn visie over de Gele Hesjes (Yellow Vests) in Frankrijk, want we moeten ons realiseren wat er echt gaande is…

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder