stemmen
Poll » Stem mee: welke altcoin wil je behandeld zien door Altcoinbase?

Stem mee: welke altcoin wil je behandeld zien door Altcoinbase?

bitcoin kopen

Welke altcoin wil je behandeld zien worden door Altcoinbase?

 

Altcoinbase bestaat uit Stef, Mike, Jaap en Eef en samen met de snel groeiende community, zijn zij HET all-round trading platform van Nederland. Altcoinbase levert nagenoeg alle facetten van cryptocurrency onder één dak. Of het nu gaat om (online en live) trading cursussen voor beginners en gevorderden, mining, crypto factchecken of hulp bij het opzetten van masternodes, alles kan en gebeurd bij Altcoinbase. Maar de core business is en blijft traden en dan met name van Bitcoins en Altcoins en leverage trading op Bitmex.

Wil je meer van Altcoinbase weten, stuur dan even een berichtje naar info@altcoinbase.nl.

Altcoinbase Facebook Altcoinbase Telegram Altcoinbase Youtube

Disclaimer: Bitcoin Magazine NL heeft een content samenwerking met Altcoinbase. Handel in cryptovaluta geschiedt op eigen risico. Bitcoin Magazine NL en Altcoinbase verstrekken geen financieel advies. De informatie is gericht op educatieve doeleinden. Aan de poll kunnen geen rechten worden ontleend. 

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkse crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.