Home » bitcoin » Win een Ledger Nano S bij het 1-jarig bestaan van de Bitcoin Consultant!

Win een Ledger Nano S bij het 1-jarig bestaan van de Bitcoin Consultant!

bitcoin

Onze columnist John van Meer (De Bitcoin Consultant) heeft een winactie uitgeschreven naar aanleiding van zijn 1-jarig bestaan! Eén jaar geleden ging ik naar de KvK en startte mijn bedrijf als “de Bitcoin Consultant”. Vele mensen heb ik met plezier kunnen helpen om meer te leren over (investeren in) Bitcoin, andere cryptocurrencies, en het traden. En om dit te vieren verloot ik een Ledger Nano S!

  bitcoin meester  

Ledger Nano S winnen

Om de Ledger Nano S te winnen hoef je alleen maar mijn Twitter pagina en Facebook pagina te volgen/liken en een mail te sturen naar info@debitcoinconsultant.nl met je Facebook en Twitter naam. De actie duurt tot het einde van deze week en maandag 14 januari zal ik de winnaar bekend maken! Je mag maar één keer meedoen. Lees de voorwaarden voordat je meedoet aan de actie!

Photo ledger nano sVoorwaarden winactie

  • Over de uitslag van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
  • De prijsvraagwinnaar wordt bekend gemaakt op de website en bijbehorende social media kanalen.
  • “de Bitcoin Consultant” is niet aansprakelijk voor schade, ongevallen, kosten of lasten, wat ook de aard of reden ervan is, wat voortvloeit uit of op enige andere wijze verband houdt met de actie.
  • Na bekendmaking van de winnaar wordt er via de mail contact opgenomen met de winnaar.
  • Disclaimer.
efin
blockport

Lees de columns van John van Meer:

nexo

Over de Bitcoin Consultant

De Bitcoin Consultant, John van Meer, is al geruime tijd bezig om het grote publiek over cryptocurrency te onderwijzen door middel van webinars en seminars. Tevens is hij hét aanspreekpunt voor investeerders om alle ins en outs te weten te komen over crypto, zoals investeren in Altcoins, ICOs en succesvol (day)traden. Elke dinsdag is hij te vinden bij Blockdam waar hij samenwerkt met anderen aan een DAO en BlockDAM token.

Disclaimer: deze winactie is onderdeel van een partnership tussen Bitcoin Magazine NL en De Bitcoin Consultant. Deelnemers kunnen geen rechten ontlenen aan deelname aan deze winactie.

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkse crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter