100X hefboom op bitcoin: platform PrimeXBT gaat live

Advertorial – Het handelsplatform PrimeXBT gaat live en cryptotraders kunnen nu met een 100x hefboom traden met een aantal cryptocurrencies zoals bitcoin, XRP en ethereum. Het platform wil niet concurreren met bestaande cryptobeurzen – wel legt PrimeXBT de verbinding met de bestaande financiële wereld. Zo is het mogelijk om met 100X hefboom te handelen, en kan cryptocurrencies bij twaalf verschillende aanbieders direct gekocht of verkocht worden.

Leverage met Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin & EOS

Het platform biedt leverage aan voor de volgende cryptocurrencies: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin en EOS. Het is dus uniek dat LTC of EOS met 100x leverage gehandeld kan worden. Het platform wil meer handelsparen gaan toevoegen de komende maanden. Op dit moment stellen weinig cryptobeurzen traders in staat om ‘short’ te gaan met bepaalde cryptocurrencies. In onderstaand overzicht zijn ook de voordelen duidelijk ten opzichte van Bitmex en Bitfinex.

Er is veel geschreven over PrimeXBT in de aanloop naar de lancering. Een van de conclusies is dat trading toolset beter aansluit bij de grote traditionele asset trading platforms.

Op weinig cryptobeurzen kan met Bitcoin en Ethereum tijdens de bearmarkt geshort worden. PrimeXBT biedt alle opties voor optimale prestaties voor de cryptohandelaar. Volgens PrimeXBT zijn de moderne beursfuncties door cryptobeurzen traag geïmplementeerd. Met de komst van hedgefondsen en andere institutionele beleggers naar crypto-assets is er ook behoefte aan professionele handelstools die men gewend is uit de traditionele financiële wereld. Enkele voordelen van PrimeXBT:

  • Hefboomwerking van 1:1 tot 1:100
  • Short selling voor bitcoin, maar ook andere cryptocurrencies
  • Toegang tot 12 aanbieders waarmee de crypto verkocht kan worden.
  • Lagere fees, circa 25 procent van de transactiekosten bij Bitfinex bijvoorbeeld.
  • Diverse ordertypes zoals stop-loss, OCO (one-cancels-the-other) en beschermde orders.
  • Anoniem inschrijving via e-mail alleen, binnen één minuut toegang tot de beurs.
  • Storten van fiat en cryptocurrencies is mogelijk via Changelly’s integratie met PrimeXBT systemen.
  • Gebruiksvriendelijke en professionele gebruikersinterface
  • Zeer hoog veiligheidsniveau met cold wallet storage, adreswitlijsten, cryptografische wachtwoordhashes en 2-factor authenticatie, standaard ingesteld op alle accounts.
  • Toegang tot een uitgebreide toolset om te handelen en winstgevende strategieën te ontwikkelen en te kopiëren.

Volgens PrimeXBT bieden de bovenstaande opties genoeg instrumenten om winstgevende strategieën te ontwikkelen. Ze bieden toegang tot cryptoasset-markt met een veelzijdige en uitgebreide toolset.

Professionele handelaren weten dat er kansen liggen die de massa ziet of weet en daarom moeten zij over mogelijke middelen kunnen beschikken om hun doel te bereiken. Welke mogelijkheden biedt PrimeXBT de belegger?

PrimeXBT biedt de mogelijkheid om gelijktijdig tegengestelde posities aan te houden op een handelspaar. In plaats van gedwongen te worden om posities met volledig risico in te nemen tot de trend zich tegen hen keert. Traders ontwikkelen strategieën om hedging integreren door gewogen trades in de tegengestelde richting te plaatsen. Het is dus mogelijk om leveraged posities in te nemen met berekend risicomanagement. Deze functionaliteit weerspiegelt PrimeXBT’s doel om professionele trading tools te bieden aan zowel beginners als experts.

Geen enkele beurs biedt de kans om de zes grootste cryptocurrencies te ‘shorten’. Meer informatie is te vinden op de website van PrimeXBT. Ook is er een aantrekkelijk affiliate programma via https://PrimeXB.com/referral.

Meer lezen over PrimeXBT? 

Disclaimer: this sponsored post is part of a content partnership between Bitcoin Magazine NL and PrimeXBT. Bitcoin Magazine NL does not give any financial advice. This above information is only for educational purposes. Trade in cryptocurrencies is at your own risk.

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!