ceo binance CZ bitcoin sv bsv
Nieuwsberichten » CEO Binance: “Betalen met cryptocurrencies bij Amazon kwestie van tijd”

CEO Binance: “Betalen met cryptocurrencies bij Amazon kwestie van tijd”

Amazon en grote ecommerce-platforms zoals Alibaba gaan snel over op cryptocurrencies als betaalmiddel óf besluiten een eigen cryptomunt te lanceren. Dat verwacht Changpeng “CZ” Zhao, de ceo van Binance, in een recente tweet. Het is volgens “CZ” een kwestie van tijd voordat dat gebeurt.

Betalen met bitcoin bij Microsoft

Op dit moment zijn er bijna elf grote online retailers die Bitcoin accepteren. Zo is het Microsoft die sinds 2014 bitcoin accepteert voor Xbox-aankopen. Ook andere bedrijven zoals bijvoorbeeld Overstock, de Amerikaanse versie van Marktplaats, accepteren al langer cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash en Monero. Zie hieronder een interview met ceo Patrick Byrne van Overstock.

Amazon

Want volgens CZ gaat het met de adoptie niet hard genoeg. Daar heeft de voorman van Binance ook belang bij: hoe meer toetreders tot de markt, hoe harder Binance groeit als beurs.

Volgens Zhao lanceert Amazon vroeg of laat zijn eigen cryptovaluta. Het is algemeen bekend dat grote e-commerce sites op zoek zijn naar innovatieve betaalmiddelen. Ook is het een manier van om nieuwe klanten aan te trekken. Amazon heeft laten doorschemeren om cryptocurrency als betaalmiddel te overwegen.

Meer Binance-nieuws bij Bitcoin Magazine NL?

Meer retailers die voor crypto kiezen?

Bekijk hier het interview dat Bitcoin Magazine NL had met ceo Patrick Byrne, ceo van Overstock, een van de sprekers tijdens Money2020 2018 in Amsterdam.

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin voorraad, koers en Ripple!

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Geloof in bitcoin en koers daalt | Onthulling Satoshi Nakamoto | Impact Bakkt op bitcoin prijs

Fomoflash

Shapeshift CEO Erik Voorhees: ‘Handelsvolume drastisch lager vanwege KYC maatregelen’

Marloes van der Scheer

Rakuten start met handel in bitcoin | Nieuws omtrent Ethereum | Live met Fomoflash

Fomoflash

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder