ceo binance CZ bitcoin sv bsv
Nieuwsberichten » CEO Binance: “Betalen met cryptocurrencies bij Amazon kwestie van tijd”

CEO Binance: “Betalen met cryptocurrencies bij Amazon kwestie van tijd”

bitcoin kopen

Amazon en grote ecommerce-platforms zoals Alibaba gaan snel over op cryptocurrencies als betaalmiddel óf besluiten een eigen cryptomunt te lanceren. Dat verwacht Changpeng “CZ” Zhao, de ceo van Binance, in een recente tweet. Het is volgens “CZ” een kwestie van tijd voordat dat gebeurt.

  bitcoin meester  

Betalen met bitcoin bij Microsoft

Op dit moment zijn er bijna elf grote online retailers die Bitcoin accepteren. Zo is het Microsoft die sinds 2014 bitcoin accepteert voor Xbox-aankopen. Ook andere bedrijven zoals bijvoorbeeld Overstock, de Amerikaanse versie van Marktplaats, accepteren al langer cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash en Monero. Zie hieronder een interview met ceo Patrick Byrne van Overstock.

blockport

Amazon

Want volgens CZ gaat het met de adoptie niet hard genoeg. Daar heeft de voorman van Binance ook belang bij: hoe meer toetreders tot de markt, hoe harder Binance groeit als beurs.

Volgens Zhao lanceert Amazon vroeg of laat zijn eigen cryptovaluta. Het is algemeen bekend dat grote e-commerce sites op zoek zijn naar innovatieve betaalmiddelen. Ook is het een manier van om nieuwe klanten aan te trekken. Amazon heeft laten doorschemeren om cryptocurrency als betaalmiddel te overwegen.

Meer Binance-nieuws bij Bitcoin Magazine NL?

Meer retailers die voor crypto kiezen?

Bekijk hier het interview dat Bitcoin Magazine NL had met ceo Patrick Byrne, ceo van Overstock, een van de sprekers tijdens Money2020 2018 in Amsterdam.

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkse crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.