Data en Analyse Nieuwsberichten Prem's Crypto Marktupdate Technische analyse

Crypto update – “Bitcoin koers gaat zakken”, Enjin Coin piekt 68%

bitcoin

Crypto update 21.00 uur – De koers Bitcoin (BTC) beweegt ook deze dinsdag tussen de 3.800 en 3.900 dollar. De meest cryptocurrencies in de top 20 staan op verlies, met uitzondering van Bitcoin SV die met 8 procent plust. Wat zegt analist Stefan den Tuinder van Altcoinbase van de koers van bitcoin (BTC)?

  bitcoin meester  

Enjin Coin

Winnaar van de dag is Enjin Coin (ENJ), waarvan de koers – op moment van schrijven – met 68 procent piekte de afgelopen 24 uur. Op de top was de winst meer dan 150%. De nieuwssite Asia Crypto Today lekte een screenshot van de Samsung S10. Naast de native Samsung Blockchain Keystore toont het plaatje ook de mobiele Enjin Wallet om cryptocurrencies mee te versturen en op te slaan. Ook het logo van Bat Attention Token komt in beeld, wat er op kán duiden dat Samsung de Brave Browser standaard in gaat bouwen. Zie hieronder de stijgende koers van Enjin Wallet.

enjin

blockport

“Bitcoin zakt eerst, om bij 3.600 dollar weer te stijgen”

Ongeveer een etmaal geleden waarschuwden cryptotraders Stefan den Tuinder en Michaël van den Poppe (CryptoMichaël) voor een verder dalende koers voor BTC. Den Tuinder blijft grotendeels bij die eerdere lezing:

“Bitcoin maakt nu een zogenaamde bearflag, een scherp dalend handelsvolume in combinatie met dagen van een zijwaartse koers. Ik verwacht dat we de gaten op gaan vullen in de BTC CME futures.  en die ligt voor nu tussen 3600 en 3550. dit zou mijn long mogelijkheid, aangezien er ook nog een flink gat ligt richting 3900. ik verwacht rond 3600 een stijging richting de 3900 regio. Wat ook kan gebeuren is dat we nu eerst het gat gaan vullen rond 3900 en daarna goed naar beneden maar dat is niet mijn verwachting. Ik verwacht dus een verdere drop voor herstel en een opwaartse trend.”

Bekijk ook de Bitcoin Update terug op ons Youtube-kanaal

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn als volgt:

Cryptonieuws

crypto kopen 

 

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkste crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achterWP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com