neo 3.0

Cryptomunt NEO 3.0 Komt er aan, details bekend op NEO DevCon 2019

Volgende maand worden de details van NEO 3.0 bekend gemaakt. Dit zal plaats vinden tijdens bij het DevCon-evenement op februari 16 2019 in Seattle. Naast nieuwe aankondigingen van de NEO 3.0 zal dit evenement demonstraties bevatten van nieuwe use-cases, applicaties en belangrijke ontwikkelingen.

NEO DevCon 2019

NEO DevCon is het langverwachte jaarlijkse evenement dat wordt gehouden en georganiseerd door de NEO-stichting en developers van het ecosysteem. Het evenement is ook voor externe ontwikkelaars om hun nieuwe gedecentraliseerde applicaties (dApps) te presenteren.

Tijdens de conferentie zullen de NEO Foundation en haar dochterondernemingen hun timeline met planningen voor de toekomst aankondigen. Experts in de branche zullen hun inzichten delen over decentralisatie, Layer 2, distributed storage en andere blockchain-gerelateerde onderwerpen. NEO 3.0 roept getalenteerde ontwikkelaars en studenten op om mee te doen met NEODevCon2019.

Met de gedecentraliseerde toepassingsplatforms, robuuste infrastructuur en een verscheidenheid aan API’s en SDK’s  is NEO is een van 1 meest ontwikkelaars vriendelijke openbare blockchain projecten.

NEO

NEO is enorm populair in China. De mede-oprichter Dong HongFei en zijn team hebben de naam veranderd van Antsahres naar NEO. Bij het veranderen van naam, veranderden ze ook van technologie. Daarmee verlegde ze ook de focus naar smart contracts.

Een van de grote voordelen die NEO heeft, is de hoeveelheid codeer talen die het ondersteunt. In tegenstelling tot Ethereum dat vertrouwt op zijn eigen taal, Solidity, ondersteunt NEO enkele van de meest populaire talen, waaronder C #, C ++, Java en Python.

Dit betekent dat ontwikkelaars die momenteel in deze talen coderen, een dApp kunnen maken in een taal die zij begrijpen. Het NEO-protocol kan deze talen samenstellen in instructies voor de virtuele machines.

 

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!