general motors blockchain
Nieuwsberichten » General Motors ontdekt Blockchain-technologie met nog een samenwerking

General Motors ontdekt Blockchain-technologie met nog een samenwerking

GM Financial, een dochteronderneming van General Motors die financieringen en leningen verzorgt voor klanten die voertuigen willen aanschaffen, heeft een partnerschap aangekondigd met Spring Labs. Het doel is om financiële producten te ontwikkelen binnen het blockchain-platform van Spring Labs .

General Motors heeft eerder interesse getoond in blockchain-technologie. Nog geen paar maanden geleden kondigde GM ook een alliantie aan met Hyperledger Foundation. Dit is een van de grootste ontwikkelaars in open source software voor Blockchain. Spring labs heeft ook vele connecties in de technologische en financiële sector.

samenwerking met Spring Labs is voor hen vanzelfsprekend, aangezien General Motors momenteel nieuwe associaties aangaat met blockchain-technologiebedrijven.

Mike Kanarios, GM Financial Chief Strategy Officer

identiteitsdiefstal voorkomen middels Blockchain technologie

GM verliest miljoenen dollars per jaar als gevolg van kosten die gemaakt worden met het voorkomen van identiteitsdiefstal. De associatie met Spring Labs zal zorgen voor een efficiënter systeem, sneller en goedkoper. Zo zullen de processen voor het aanvragen van financiering voor voertuigen via GM Financial worden verbeterd.

Adam Jiwan, CEO van Spring Labs over de samenwerking. We werken aan de verbetering van het protocol dat wordt gebruikt voor het uitwisselen en verificatie van vertrouwelijke informatie. Jiwan prees ook de ontwikkelingen die ze tot nu toe hebben doorgevoerd en hoe deze eenvoudig kan worden toegepast op andere financiële instellingen zoals het delen van vertrouwelijke informatie zonder dat de gegevens van de klant in gevaar te brengen.

 

Spring Network

Het Spring Network wordt ontwikkeld als een op blockchain gebaseerd netwerk met het doel om kredietverstrekkers, banken en gegevensleveranciers in staat te stellen veilig en efficiënt gegevens met elkaar uit te wisselen. Ze willen een revolutie teweeg te brengen in het inefficiënte, onzekere, gecentraliseerde krediet- en identiteitsecosysteem dat momenteel bestaat, terwijl we veel van de technologie-, beveiligings- en stimuleringsproblemen aanpakken waarmee het team eerder te maken had gehad tijdens het bouwen en laten groeien van grote internationale fin-tech bedrijven.

 

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin maximalisten aan de tokens op Ethereum, een 'nieuwe' Satsohi en meer

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Geloof in bitcoin en koers daalt | Onthulling Satoshi Nakamoto | Impact Bakkt op bitcoin prijs

Fomoflash

Shapeshift CEO Erik Voorhees: ‘Handelsvolume drastisch lager vanwege KYC maatregelen’

Marloes van der Scheer

Rakuten start met handel in bitcoin | Nieuws omtrent Ethereum | Live met Fomoflash

Fomoflash

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder