general motors blockchain

General Motors ontdekt Blockchain-technologie met nog een samenwerking

GM Financial, een dochteronderneming van General Motors die financieringen en leningen verzorgt voor klanten die voertuigen willen aanschaffen, heeft een partnerschap aangekondigd met Spring Labs. Het doel is om financiële producten te ontwikkelen binnen het blockchain-platform van Spring Labs .

General Motors heeft eerder interesse getoond in blockchain-technologie. Nog geen paar maanden geleden kondigde GM ook een alliantie aan met Hyperledger Foundation. Dit is een van de grootste ontwikkelaars in open source software voor Blockchain. Spring labs heeft ook vele connecties in de technologische en financiële sector.

samenwerking met Spring Labs is voor hen vanzelfsprekend, aangezien General Motors momenteel nieuwe associaties aangaat met blockchain-technologiebedrijven.

Mike Kanarios, GM Financial Chief Strategy Officer

identiteitsdiefstal voorkomen middels Blockchain technologie

GM verliest miljoenen dollars per jaar als gevolg van kosten die gemaakt worden met het voorkomen van identiteitsdiefstal. De associatie met Spring Labs zal zorgen voor een efficiënter systeem, sneller en goedkoper. Zo zullen de processen voor het aanvragen van financiering voor voertuigen via GM Financial worden verbeterd.

Adam Jiwan, CEO van Spring Labs over de samenwerking. We werken aan de verbetering van het protocol dat wordt gebruikt voor het uitwisselen en verificatie van vertrouwelijke informatie. Jiwan prees ook de ontwikkelingen die ze tot nu toe hebben doorgevoerd en hoe deze eenvoudig kan worden toegepast op andere financiële instellingen zoals het delen van vertrouwelijke informatie zonder dat de gegevens van de klant in gevaar te brengen.

 

Spring Network

Het Spring Network wordt ontwikkeld als een op blockchain gebaseerd netwerk met het doel om kredietverstrekkers, banken en gegevensleveranciers in staat te stellen veilig en efficiënt gegevens met elkaar uit te wisselen. Ze willen een revolutie teweeg te brengen in het inefficiënte, onzekere, gecentraliseerde krediet- en identiteitsecosysteem dat momenteel bestaat, terwijl we veel van de technologie-, beveiligings- en stimuleringsproblemen aanpakken waarmee het team eerder te maken had gehad tijdens het bouwen en laten groeien van grote internationale fin-tech bedrijven.

 

Mis niks meer!
Invalid email address
Handel met negatieve fees en verdien!

Paymium lanceert een actie voor Bitcoin beleggers

Ontvang 0,1% vergoeding voor elke succesvolle limietorders die je plaatst!

Doe mee aan de bitcoin revolutie.

Paymium is de oudste en grootste bitcoin beurs van Frankrijk en bestaat al sinds 2010.

Maak nu een gratis account aan!