Nieuwsberichten » Misss Bitcoin: “3.500 dollar belangrijk steunpunt voor Bitcoin”

Misss Bitcoin: “3.500 dollar belangrijk steunpunt voor Bitcoin”

Misss Bitcoin bespreekt een aantal nieuwsitems van de week: JP Morgan, QuadrigaCX, bezoek aan de Filipijnen en de bitcoin koers. Bijzonder is dat ze een bezoek brengt aan de Filipijnen en laat zien hoe cryptocurrencies een bron van inkomsten kunnen zijn voor de lokale bevolking. Zo krijgt men een vergoeding in ethereum zodra men helpt om het strand schoon te houden van zwerfvuil en plastic.

  bitcoin meester  

Bitcoin koers

Aan het einde van de video bespreekt Madelon de koers van bitcoin. De falling wedge van vorige week wees op een positief koersdoel en dat is grotendeels uitgekomen. Op het moment van de publicatie van haar analyse staat de RSI-indicator relatief laag (rond de 40). Zodra deze laag blijft, is de kans op een verdere uitbraak naar boven aanwezig (wat inmiddels ook gebeurd lijkt te zijn, redactie). ‘Maddie’ zegt onder meer: “De dagen 25 tot en met 27 maart zijn belangrijk in de gaten te houden. De daggrafiek wijst in die periode op een neerwaartse uitbraak. Het niveau 3.500 dollar vind ik een belangrijke steunlijn. Zodra die breekt, is dat een negatief signaal. Gaat de koers boven de 3.750 dollar, dan is er kans dat de koers terug tikt, hou daar rekening mee”, zo waarschuwt Misss Bitcoin.

De koers van BTC op moment van schrijven is 3.747 dollar met een plus van 3% de afgelopen 24 uur (bron: Coincap.io)

crypto kopen 

Meer lezen?

crypto kopen 

 

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsGerelateerde berichten

Bitcoin ‘halving’ is over één jaar, terwijl HODLers nu al 60% van alle bitcoin bezitten

Marloes van der Scheer

Bitcoin ETF uitgesteld | Scam alert | Bevestiging bullmarkt BitMEX

Fomoflash

Bitcoin ETF uitgesteld tot 19 augustus, koerseffect blijft uit

Wessel Simons
Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.