Poll #5 Welke altcoin moet Altcoinbase gaan behandelen?

We zijn alweer beland bij de 5e poll voor Altcoinbase en met deze keer zeer interessante keuzes! Maker die al een langere periode stilletjes omhoog kruipt. Of Zilliqa die bezig is met hun STO-beurs. Stratis die druk bouwt aan hun platform en framework of Litecoin die overweegt om privacy protocols toe te voegen. Van welke currency zou jij een technishe analyse willen zien? Laat je stem horen!

Welke cryptomunt moet Altcoinbase behandelen?

Poll #5 Welke altcoin moet Altcoinbase gaan behandelen?

 

Winnaar vorige Poll: Dash

Altcoinbase

Altcoinbase bestaat uit Stef, Mike, Jaap en Eef en samen met de snel groeiende community, zijn zij HET all-round trading platform van Nederland. Altcoinbase levert nagenoeg alle facetten van cryptocurrency onder één dak. Of het nu gaat om (online en live) trading cursussen voor beginners en gevorderden, mining, crypto factchecken of hulp bij het opzetten van masternodes, alles kan en gebeurd bij Altcoinbase. Maar de core business is en blijft traden en dan met name van Bitcoins en Altcoins en leverage trading op Bitmex.

Facebook

Telegram

Youtube

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!