altcoinbase crypto poll
Poll » Poll #5 Welke altcoin moet Altcoinbase gaan behandelen?

Poll #5 Welke altcoin moet Altcoinbase gaan behandelen?

We zijn alweer beland bij de 5e poll voor Altcoinbase en met deze keer zeer interessante keuzes! Maker die al een langere periode stilletjes omhoog kruipt. Of Zilliqa die bezig is met hun STO-beurs. Stratis die druk bouwt aan hun platform en framework of Litecoin die overweegt om privacy protocols toe te voegen. Van welke currency zou jij een technishe analyse willen zien? Laat je stem horen!

Welke cryptomunt moet Altcoinbase behandelen?

Poll #5 Welke altcoin moet Altcoinbase gaan behandelen?

 

Winnaar vorige Poll: Dash

Altcoinbase

Altcoinbase bestaat uit Stef, Mike, Jaap en Eef en samen met de snel groeiende community, zijn zij HET all-round trading platform van Nederland. Altcoinbase levert nagenoeg alle facetten van cryptocurrency onder één dak. Of het nu gaat om (online en live) trading cursussen voor beginners en gevorderden, mining, crypto factchecken of hulp bij het opzetten van masternodes, alles kan en gebeurd bij Altcoinbase. Maar de core business is en blijft traden en dan met name van Bitcoins en Altcoins en leverage trading op Bitmex.

Facebook

Telegram

Youtube

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin maximalisten aan de tokens op Ethereum, een 'nieuwe' Satsohi en meer

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Chainalysis lanceert dienst om bitcoin-transacties op te sporen

Marvin Kroon

Wat zijn de toekomstplannen van Charlie Lee voor Litecoin (LTC)?

Robin Heester

Binance ontdekt ‘dusting attack’ op Litecoin (LTC)

Robin Heester

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder