Airdrop alert! Coinbase geeft 1 miljard Stellar Lumens (XLM) weg

Airdrop alert! Coinbase geeft maar liefst één miljard Stellar Lumens (XLM) weg, ca. 100 miljoen dollar tegen de huidige koers. Iedereen die bereid is om het Stellar-protocol te bestuderen, komt voor de bonus in aanmerking. De actie is voorlopig alleen voorbehouden aan Amerikaanse klanten. Klanten uit andere werelddelen die zich aanmelden, komen op een wachtlijst te staan.

Lees ook – Historische airdrop: Stellar (XLM) geeft $125 miljoen weg via Blockchain.info 

Coinbase Earn programma

De actie maakt deel uit van het zogenaamde Coinbase Earn programma, een educatief programma van de ruilbeurs. Het bedrijf verklaart dat dit de ‘grootste actie tot nu toe’ is. Iedere deelnemer krijgt $50 om het Stellar-protocol te bestuderen.

In samenwerking met Stellar zijn er vijf educatieve video’s van elk maximaal drie minuten gemaakt. Na het bekijken van de video’s en het beantwoorden van een aantal vragen, verdienen gebruikers de beloning.

Coinbase vermeldt dat de eerste groep uitnodigingen zijn verzonden om deel te nemen aan het programma.

Coinbase Pro

Eerder deze maand voegde Coinbase ondersteuning toe voor XLM op zijn belangrijkste retailbeleggersplatform.  Ook is Lumens te verhandelen op Coinbase Pro.

bitcoin kopen

Bron: Cointelegraph

Cryptonieuws

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!