loterij tokenuitgifte BNB Binance Launchpad
Nieuwsberichten » Binance Launchpad wordt loterij bij tokenuitgifte ICO’s, koers BNB stijgt

Binance Launchpad wordt loterij bij tokenuitgifte ICO’s, koers BNB stijgt

Binance Launchpad krijgt een nieuwe opzet: de tokenuitgifte van Initial Coin Offerings (ICO’s) wordt een loterij. De loterijtrekking komt in de plaats van het systeem “wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. Dit kondigt de cryptobeurs uit Malta deze zondagochtend aan. Deelnemers moeten minstens 100 BNB aanschaffen, circa 1.570 dollar, om aan de loterij deel te kunnen nemen. Binance heeft al 5 keer een ICO gedaan waarvan 3 dit jaar

Loterij bij nieuwe ICO’s

Hoe werkt de loterij van Binance Launchpad?

  • Er is een maximum: kopers kunnen bij Binance maximaal 5 loterijtickets claimen
  • Het aantal te claimen tickets is afhankelijk van de hoeveelheid Binance Coin die iemand 20 dagen voorafgaand aan de tokensale in bezit heeft
  • Gebruikers met minder dan 100 BNB komen niet in aanmerking voor een loterijticket
  • Naar eigen zeggen is de trekking “transparant” en vallen de loten “na een willekeurige selectie van loten op basis van de eindcijfers”.

Mechanisme

Op de website van Binance worden een aantal rekenvoorbeelden gegeven. Kopers moeten minimaal een balans van 100 BNB hebben om minstens één loterijticket te ontvangen. Belangrijke opmerking: deelnemers verliezen niet hun BNB als ze uitgeloot worden. Wordt je ingeloot? Elk lotnummer krijgt een vast aantal tokens toegewezen dat je kunt kopen. Zo kan één ICO verdeeld worden onder 10.000 loten, die elk 500 dollar aan tokenwaarde vertegenwoordigen.

Uitgebreide berekeningen staan op de website van Binance >>

Koers BNB stijgt

De prijs van één BNB is op moment van schrijven 15,74 dollar. De minimale drempel om deel te nemen is 1.574 dollar en om vijf tickets te bemachtigen zul je 7.850 dollar aan BNB moeten ‘hodlen’. De token staat op 2,3% winst het afgelopen etmaal.

Hype?

Met deze nieuwe maatregel lijkt de ruilbeurs vooral de kleine belegger uit te willen sluiten van deelname. CZ en zijn companen hebben tot nu toe drie ICO’s gelanceerd via de Launchpad en dat leidde tot bliksemverkopen:

  • BitTorrent Token: 7 miljoen dollar (binnen 20 minuten)
  • Fetch.AI: 6 miljoen dollar (10 seconden!)
  • Celer Network: 4 miljoen dollar (in 17 minuten)

Bron: Binance

Meer nieuws?

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Hoppa, Bitcoin weer boven de $10.000!

Fomoflash

Uitspraken Trump positief voor BTC | BITCOIN flink omlaag | Shell investeert in blockchainstartup

Fomoflash

Binance ceo: ‘Retail beleggers bepalend bij groei bitcoin in 2019’

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder