VISA crypto update bitcoin koers prijs BTC
Data en Analyse » Technische analyse » Bitcoin heeft veel weerstand bij 4.000 dollar, VISA zoekt cryptospecialist

Bitcoin heeft veel weerstand bij 4.000 dollar, VISA zoekt cryptospecialist

Crypto update 22.15 uur – Bitcoin blijft veel weerstand houden bij 4.000 dollar en inmiddels ook bij de niveau tussen 3.970 en 3.990 dollar. Volgens marktindex OnchainFX van marktbureau Messaro is de koers op moment van schrijven 3.969 dollar. Bijna drie tientjes hoger in vergelijking met de koers van onze ochtendupdate. Bij de altcoins zijn opvallende stijgers Stellar, Enjin Coin en Bitcoin Cash in mindere mate.

Advertentie: VISA zoekt cryptospecialist

Betaalnetwerk VISA zoekt een cryptospecialist, zo is te lezen in deze vacaturetekst. Ze zoeken de blockchainspecialist (“Technical Product Manager”) voor hun fintech-afdeling. De eerste verantwoordelijkheid is het “aansturen van de productstrategie en de roadmap van kansen gerelateerd aan cryptocurrencies”. Bij de vereiste competenties wordt dit als eerste genoemd:

Possess significant functional knowledge of the cryptocurrency ecosystem and players involved, including in-depth knowledge around permissionless blockchain technology as well as a deep understanding of existing retail payment solutions

Lees meer bij onze collega’s van Bitcoinist >>

  bitcoin meester  

Bitcoin update

bitcoin btcBitcoin koers afgelopen 7 dagen, bron Coincap.io

Stefan den Tuinder van traderscollectief Altcoinbase ziet dat bitcoin steeds bij 4.000 dollar wordt afgewezen. Hij zegt onder meer in de onderstaande analyse:

Bitcoin is wederom afgewezen net boven de 4.000 dollargrens. Een beeld zoals we dat de afgelopen weken al eerder gezien hebben. Er is inmiddels nieuwe weerstand boven de huidige koers gevormd. Een sterke indicatie dat we op de dag naar beneden zijn.Ik tel bijna 40 miljoen shortorders tussen de niveaus 3.970 en 3.990 dollar. Tegen die enorme druk moeten de bulls opboksen.

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur?

Cryptonieuws

crypto kopen 

Afbeelding: Citigroup kantoor New York, (Flickr.com)

 

Nieuw Bitcoin Journaal over: Bitcoin, het Lightning Network en de maatregelen van De Nederlandse Bank

 

 

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Aandeel via blockchain uitgeven? Neufund krijgt goedkeuring in Liechtenstein

Arnold Hubach

Bitcoin update: Prijs rond $10.375, millennials vol aan de crypto, BTC versus dollar

Arnold Hubach

‘Oplichters gebruiken extensies voor stelen bitcoin’, aldus Casa-CEO

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder