VISA crypto update bitcoin koers prijs BTC

Bitcoin heeft veel weerstand bij 4.000 dollar, VISA zoekt cryptospecialist

Crypto update 22.15 uur – Bitcoin blijft veel weerstand houden bij 4.000 dollar en inmiddels ook bij de niveau tussen 3.970 en 3.990 dollar. Volgens marktindex OnchainFX van marktbureau Messaro is de koers op moment van schrijven 3.969 dollar. Bijna drie tientjes hoger in vergelijking met de koers van onze ochtendupdate. Bij de altcoins zijn opvallende stijgers Stellar, Enjin Coin en Bitcoin Cash in mindere mate.

Advertentie: VISA zoekt cryptospecialist

Betaalnetwerk VISA zoekt een cryptospecialist, zo is te lezen in deze vacaturetekst. Ze zoeken de blockchainspecialist (“Technical Product Manager”) voor hun fintech-afdeling. De eerste verantwoordelijkheid is het “aansturen van de productstrategie en de roadmap van kansen gerelateerd aan cryptocurrencies”. Bij de vereiste competenties wordt dit als eerste genoemd:

Possess significant functional knowledge of the cryptocurrency ecosystem and players involved, including in-depth knowledge around permissionless blockchain technology as well as a deep understanding of existing retail payment solutions

Lees meer bij onze collega’s van Bitcoinist >>

Bitcoin update

bitcoin btcBitcoin koers afgelopen 7 dagen, bron Coincap.io

Stefan den Tuinder van traderscollectief Altcoinbase ziet dat bitcoin steeds bij 4.000 dollar wordt afgewezen. Hij zegt onder meer in de onderstaande analyse:

Bitcoin is wederom afgewezen net boven de 4.000 dollargrens. Een beeld zoals we dat de afgelopen weken al eerder gezien hebben. Er is inmiddels nieuwe weerstand boven de huidige koers gevormd. Een sterke indicatie dat we op de dag naar beneden zijn.Ik tel bijna 40 miljoen shortorders tussen de niveaus 3.970 en 3.990 dollar. Tegen die enorme druk moeten de bulls opboksen.

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur?

Cryptonieuws

bitcoin kopen

Afbeelding: Citigroup kantoor New York, (Flickr.com)

 

Mis niks meer!
Invalid email address