cardano ada koers ledger btc bitcoin update crypto
Data en Analyse » Technische analyse » “Bitcoin koers last van dalend volume”, Cardano naar Coinbase?

“Bitcoin koers last van dalend volume”, Cardano naar Coinbase?

Crypto update 21:45 uur – Bitcoin blijft rond de 4.000 dollar hangen. Het ontbreekt logischerwijs aan te weinig kopers (“bulls”) om de koers verder te doen stijgen. De weerstand bij 4.000 dollar blijkt zeer sterk én het handelsvolume is 1,5 miljard dollar afgenomen.

Signalen dat we eerder rekening moeten gaan houden met een dalende koers dan andersom, zo stelt ook Stefan den Tuinder van traderscollectief Altcoinbase in zijn onderstaande analyse.

Cardano (ADA) naar Coinbase?

Maar eerst Cardano en ADA in het bijzonder. De cryptomunt is in één week tijd met 17% gestegen en het handelsvolume is bijna verdubbeld, meldt NewsBTC in een nieuwsbericht. Geruchten steken nogmaals de kop op: wordt ADA genoteerd aan Coinbase, de meeste liquide beurs na Binance en het kleinere Liquid.

ada cardano koers

Coinbase maakte vorig jaar bekend dat het vijf munten onderzocht om te noteren: vier daarvan (BAT, XLM, 0X en Zcash) zijn al gelist en alleen ADA blijft nog over. Coinbase heeft een notering nog niet bevestigd, laat staan een datum genoemd. Ook weten we uit het verleden dat een notering op de lange termijn ook fnuikend kan zijn voor een coin. Wordt vervolgd.

Bitcoin update

Bitcoin blijft op deze zondag hangen op de 4.000 dollar, en nu het volume daalt, is dat volgens Stefan den Tuinder van Altcoinbase, geen goed teken. Hij zegt in een toelichting:

Bitcoin is wederom afgewezen net boven de 4.000 dollargrens. Een beeld zoals we dat de afgelopen weken al eerder gezien hebben. Bij 4.000 dollar ligt een gigantisch weerstandsniveau. De kans is aanwezig dat we nog een keer gaan testen richting 4.000 dollar.

Ook is het volume van de cryptomarkt met 5 miljard gedaald. Ook is het volume in BTC met bijna 1,5 miljard dollar gedaald. Volume moet juist stijgen om de koers te laten stijgen. Met andere woorden, het volume werkt nu tegen de “bulls”, die al tegen zware weerstand aanlopen. In onze ogen factoren die van invloed zijn op een prijsdaling.

Cryptotrader Crypto Michaël zegt het volgende over koers en volume van bitcoin. Hij voorziet juist een stijgend volume op de korte termijn.

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur?

Cryptonieuws

crypto kopen 

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Koersdaling van (BTC) bitcoin en negatieve rente in #5 van Madelon Praat

Madelon Vos

Is de daling van ether (ETH) goed voor decentraliteit?

Wessel Simons

Bitcoin (BTC) herstelt boven $10.300. ETH, XRP, LTC en andere alts krabbelen uit dal

Robin Heester

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder