cardano ada koers ledger btc bitcoin update crypto
Data en Analyse » Technische analyse » “Bitcoin koers last van dalend volume”, Cardano naar Coinbase?

“Bitcoin koers last van dalend volume”, Cardano naar Coinbase?

bitcoin kopen

Crypto update 21:45 uur – Bitcoin blijft rond de 4.000 dollar hangen. Het ontbreekt logischerwijs aan te weinig kopers (“bulls”) om de koers verder te doen stijgen. De weerstand bij 4.000 dollar blijkt zeer sterk én het handelsvolume is 1,5 miljard dollar afgenomen.

Signalen dat we eerder rekening moeten gaan houden met een dalende koers dan andersom, zo stelt ook Stefan den Tuinder van traderscollectief Altcoinbase in zijn onderstaande analyse.

  bitcoin meester  

Cardano (ADA) naar Coinbase?

Maar eerst Cardano en ADA in het bijzonder. De cryptomunt is in één week tijd met 17% gestegen en het handelsvolume is bijna verdubbeld, meldt NewsBTC in een nieuwsbericht. Geruchten steken nogmaals de kop op: wordt ADA genoteerd aan Coinbase, de meeste liquide beurs na Binance en het kleinere Liquid.

ada cardano koers

Coinbase maakte vorig jaar bekend dat het vijf munten onderzocht om te noteren: vier daarvan (BAT, XLM, 0X en Zcash) zijn al gelist en alleen ADA blijft nog over. Coinbase heeft een notering nog niet bevestigd, laat staan een datum genoemd. Ook weten we uit het verleden dat een notering op de lange termijn ook fnuikend kan zijn voor een coin. Wordt vervolgd.

blockport

Bitcoin update

Bitcoin blijft op deze zondag hangen op de 4.000 dollar, en nu het volume daalt, is dat volgens Stefan den Tuinder van Altcoinbase, geen goed teken. Hij zegt in een toelichting:

Bitcoin is wederom afgewezen net boven de 4.000 dollargrens. Een beeld zoals we dat de afgelopen weken al eerder gezien hebben. Bij 4.000 dollar ligt een gigantisch weerstandsniveau. De kans is aanwezig dat we nog een keer gaan testen richting 4.000 dollar.

Ook is het volume van de cryptomarkt met 5 miljard gedaald. Ook is het volume in BTC met bijna 1,5 miljard dollar gedaald. Volume moet juist stijgen om de koers te laten stijgen. Met andere woorden, het volume werkt nu tegen de “bulls”, die al tegen zware weerstand aanlopen. In onze ogen factoren die van invloed zijn op een prijsdaling.

Cryptotrader Crypto Michaël zegt het volgende over koers en volume van bitcoin. Hij voorziet juist een stijgend volume op de korte termijn.

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur?

Cryptonieuws

crypto kopen 

 

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkse crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.