bitmex btc futures bitcoin koers arthur hayes prijs 2019
Data en Analyse » Technische analyse » Bitcoin stijgt licht, Arthur Hayes (BitMEX): “BTC naar 10.000 dollar in 2019”

Bitcoin stijgt licht, Arthur Hayes (BitMEX): “BTC naar 10.000 dollar in 2019”

Crypto update 9.15 uur – De complete top 20 cryptocurrencies staan op bord met uitzondering van twee coins. Bitcoin noteert op dit moment een koers van 3.984 dollar, een plusje van 0,4%, aldus marktindex OnchainFX van Messari. Altcoins die flink stijgen zijn Bitcoin Cash (BCH) en Cardano (ADA). Stef den Tuinder, ceo van traderscollectief Altcoinbase ziet voorlopig nog veel weerstand voor bitcoin op de markt.

Arthur Hayes (BitMEX): “Bitcoin naar 10.000 dollar in 2019”

In 2019 komt er nog een einde aan de voortdurende bearmarkt. De meeste cryptocurrencies staan minstens 80% lager dan het hoogtepunt begin 2018. Arthur Hayes, ceo van BitMEX, bekend om zijn controversiële uitspraken, is zelfs zéér bullish. Hij voorziet eerst een forse daling nog, voordat de koers van BTC eind dit jaar uitkomt op 10.000 dollar.

“All is not lost; nothing goes up or down in a straight line. 2019 will be boring, but green shoots will appear towards year end.”

“The 2019 chop will be intense, but the markets will claw back to $10,000. That is a very significant psychological barrier. It’s a nice round sexy number. $20,000 is the ultimate recovery. However, it took 11 months from $1,000 to $10,000, but less than one month from $10,000 to $20,000 back to $10,000.

Hayes deed eerder dit jaar een uitspraak over ethereum. Hierop ging de koers omhoog, maar een niveau van 200 dollar is niet behaald. Daarnaast heeft hij er ondernemer belang bij dat beleggers positief blijven en blijven handelen op zijn platform.

Bitcoin (BTC) koers

Stef den Tuinder, analist bij traderscollectief Altcoinbase zegt in een recente analyse dat er nog de nodige weerstand voor bitcoin (BTC) is. Tegelijkertijd ziet hij ook tekenen in de indicatoren dat een opmars naar 4.200 dollar mogelijk is.

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur?

Cryptonieuws lees je bij Bitcoin Magazine NL

Bekijk de update van Prem!

crypto kopen 

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin voorraad, koers en Ripple!

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Geloof in bitcoin en koers daalt | Onthulling Satoshi Nakamoto | Impact Bakkt op bitcoin prijs

Fomoflash

Twitter-dochter Square Crypto lijft prominente bitcoin developer in

Wessel Simons

Bitcoin (BTC) rond $10.775, Faketoshi Nakamoto onthult naam en foto

Arnold Hubach

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder