bitmex btc futures bitcoin koers arthur hayes prijs 2019

Bitcoin stijgt licht, Arthur Hayes (BitMEX): “BTC naar 10.000 dollar in 2019”

Crypto update 9.15 uur – De complete top 20 cryptocurrencies staan op bord met uitzondering van twee coins. Bitcoin noteert op dit moment een koers van 3.984 dollar, een plusje van 0,4%, aldus marktindex OnchainFX van Messari. Altcoins die flink stijgen zijn Bitcoin Cash (BCH) en Cardano (ADA). Stef den Tuinder, ceo van traderscollectief Altcoinbase ziet voorlopig nog veel weerstand voor bitcoin op de markt.

Arthur Hayes (BitMEX): “Bitcoin naar 10.000 dollar in 2019”

In 2019 komt er nog een einde aan de voortdurende bearmarkt. De meeste cryptocurrencies staan minstens 80% lager dan het hoogtepunt begin 2018. Arthur Hayes, ceo van BitMEX, bekend om zijn controversiële uitspraken, is zelfs zéér bullish. Hij voorziet eerst een forse daling nog, voordat de koers van BTC eind dit jaar uitkomt op 10.000 dollar.

“All is not lost; nothing goes up or down in a straight line. 2019 will be boring, but green shoots will appear towards year end.”

“The 2019 chop will be intense, but the markets will claw back to $10,000. That is a very significant psychological barrier. It’s a nice round sexy number. $20,000 is the ultimate recovery. However, it took 11 months from $1,000 to $10,000, but less than one month from $10,000 to $20,000 back to $10,000.

Hayes deed eerder dit jaar een uitspraak over ethereum. Hierop ging de koers omhoog, maar een niveau van 200 dollar is niet behaald. Daarnaast heeft hij er ondernemer belang bij dat beleggers positief blijven en blijven handelen op zijn platform.

Bitcoin (BTC) koers

Stef den Tuinder, analist bij traderscollectief Altcoinbase zegt in een recente analyse dat er nog de nodige weerstand voor bitcoin (BTC) is. Tegelijkertijd ziet hij ook tekenen in de indicatoren dat een opmars naar 4.200 dollar mogelijk is.

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur?

Cryptonieuws lees je bij Bitcoin Magazine NL

Bekijk de update van Prem!

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!