monero XMR update bitcoin
Data en Analyse » Technische analyse » “Bitcoin wordt continue omlaag gedrukt”, update Monero geslaagd

“Bitcoin wordt continue omlaag gedrukt”, update Monero geslaagd

Crypto update 10.45 uur – Bitcoin (BTC) handelt nu voor 3.888 dollar, 80% lager dan de all-time high. De grootste cryptomunt ondervindt tussen 3.900 en 4.000 dollar zeer sterke weerstand. Bij het niveau 4.000 dollar staan circa 70 miljoen shortorders te wachten om bitcoin omlaag te drukken, aldus Stefan den Tuinder van Altcoinbase. De borden van marktvorser OnchainFX staan veelal op rood. De weinige stijgers zijn opvallend genoeg Stellar en NEM.

  bitcoin meester  

Monero update geslaagd

Monero heeft op 9 maart een geplande protocol-upgrade geslaagd afgerond. Het proof-of-work algoritme (CryptoNight-R) van de privacycoin wordt aangepast: een verbeterde ASIC-minerweerstand, een robuuster netwerk tegen externe aanvallen, en verbeterde privacy van de transacties. Miners worden geadviseerd hun hardware te upgraden.

“Bitcoin continue omlaag gedrukt”

De afgelopen 24 uur is er voor 10 miljard dollar in BTC gehandeld, terwijl de huidige marktwaarde 68 miljard dollar is. Wat kunnen we van de koers verwachten? Analist Stefan den Tuinder van Altcoinbase zegt:

Bitcoin ervaart sterke weerstand en wordt continu omlaag gedrukt door bears. Op cryptobeurs BitMex zag ik circa 70 miljoen shortorders openstaan bij het niveau 4.000 dollar. In onze ogen ligt de support nu bij 3.800 dollar. Maar de koers kan scherper dalen richting 3.600 / 3.500. De altcoins dippen omdat er ook winst wordt genomen.

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn als volgt:

Cryptonieuws

Bekijk de update van Prem!

O.a. Basic Attention Token betaalt gebruikers BAT-tokens voor accepteren advertenties in Brave browser.

Interview Sharepack

Wessel Simons was één van de sprekers tijdens een lancering van de Nederlandse vestiging van Priority Token, een ICO -en STO-adviseur. We spraken na afloop met Sharepack, een interessante case.

crypto kopen 

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsGerelateerde berichten

Tezos (XTZ) brengt belangrijke netwerkupdate uit voor proof-of-bake

Wessel Simons

Telegram lanceert Open Network (TON) en token (Gram) nog in 2019

Wessel Simons

Tone Vays: ‘Bitcoin (BTC) dipt terug naar 4.000 dollar’

Wessel Simons
Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.