dash mastercard DASH altcoin Polispay
Data en Analyse » Technische analyse » “Bitcoin zit in dalende trend”, Mastercard accepteert Dash via PolisPay

“Bitcoin zit in dalende trend”, Mastercard accepteert Dash via PolisPay

Crypto update 10.00 uur – De top drie van de cryptomarkt, Bitcoin (BTC), ethereum (ETH) en Ripple (XRP) laten weinig beweging zien op deze woensdagochtend. Bitcoin noteert momenteel een koers van 3.862 dollar volgens de OnchainFX marktindex. Stef den Tuinder van Altcoinbase is reëel: “We verwachten een daling naar 3.700 dollar op de korte termijn. Er is gewoon veel verkoopdruk op bitcoin.”
Nieuws van de Dag: Dash kan door samenwerking met PolisPay ingeladen worden op hun Mastercard-pinpas.

  bitcoin meester  

Mastercard accepteert Dash door deal PolisPay

Dash sluit een partnership met betaalprovider PolisPay. De cryptomunt wordt toegevoegd aan de oplaadbare Mastercard van PolisPay. Onder meer Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Digibyte en de native token Polis kunnen al gestort worden. Hoe werkt het? Via de app van PolisPay worden de cryptocurrencies omgezet in fiat geld en op de kaart ingeladen. Vervolgens kan er met de pinpas betaald worden bij winkels die Mastercard accepteren. Meer hierover bij Cryptobriefing >>

“Veel verkoopdruk op bitcoin”

Analist Stefan den Tuinder van Altcoinbase blijft grotendeels bij zijn eerdere analyse. Hij geeft deze ochtend wat extra toelichting en zegt:

We verwachten een daling naar 3.700 dollar op dit moment. De vraag is overigens of die support het wel houdt. We zien dat de verkooporders aan het verschuiven zijn. Er staat nu bij 3.870 dollar een groter serie aan verkooporders (op de cryptobeurs BitMEX, redactie). Tot 3.890 dollar staan er 30 miljoen shortorders klaar. Het sentiment is nog zeker bearish te noemen, is onze conclusie.

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? In de top 20 staan de nodige altcoins op winst: Dash valt op met +11%. Andere opvallende stijgers zijn Zcash, Binance Coin en Ontology.

Cryptonieuws

Bekijk de marktupdate van Prem!

 

crypto kopen 

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsGerelateerde berichten

Tezos (XTZ) brengt belangrijke netwerkupdate uit voor proof-of-bake

Wessel Simons

Telegram lanceert Open Network (TON) en token (Gram) nog in 2019

Wessel Simons

Tone Vays: ‘Bitcoin (BTC) dipt terug naar 4.000 dollar’

Wessel Simons
Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.