Nieuwsberichten » CRYPTO – Lente op komst | HODL tips | Betalen met XRP | Chinees geld in Crypto

CRYPTO – Lente op komst | HODL tips | Betalen met XRP | Chinees geld in Crypto

bitcoin kopen

Bitcoin Magazine NL geeft ook graag aandacht aan Nederlandse vloggers die op een leuke en toegankelijke manier cryptocurrencies en blockchain naar een groter publiek brengen. We zijn ook gecharmeerd van de aanpak van Fomoflash, die in elke aflevering de koers van bitcoin (BTC) behandelt en andere interessante nieuwtjes over nieuwe technologische ontwikkelingen, massa-adoptie en opkomende altcoins.

  bitcoin meester  

Fomoflash update: CRYPTO – Lente op komst | HODL tips | Betalen met XRP | Chinees geld in Crypto

In zijn nieuwste aflevering gaat hij in op de volgende onderwerpen:

  • De adviseur van de Amerikaanse Securities & Exchange Commission (SEC) Valerie Szczepanik is optimistisch over de toekomst van cryptovaluta
  • Meer Chinees geld vloeit naar bitcoin en andere cryptocurrencies. Chinese beleggers stoppen namelijk een deel van hun beleggerswinsten in crypto
  • XRP, de cryptocurrency van Ripple, kan nu gebruikt worden bij meer dan 3,3 miljoen online winkels
  • Update van de top 100 van Coinmarketcap.com
blockport

Profiel Fomoflash

Hey, jij daar! Mijn naam is D. van Fomoflash en ik ben net als vele anderen in december 2017 ingestapt in de wereld van de cryptovaluta. In een paar maanden tijd heb ik veel geleerd en als newbie ben ik destijds veel geld verloren door te investeren in de verkeerde projecten. Maar ik kreeg de smaak te pakken en wist uiteindelijk waar ik op moest letten en dus ook juiste keuzes te maken.

Kortom, in een relatief korte tijd ben ik veel te weten gekomen over crypto. Daarom ben ik gestart met het maken van vlogs over mijn ervaringen in deze bijzondere wereld!

Op mijn kanaal Fomoflash wil ik mijn opgedane kennis met jullie delen en wil ik jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws, tips en trends op het gebied van cryptocurrency.

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkse crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.