Cryptomarkt stijgt licht, Tom Lee (Fundstrat) blijft optimistisch over bitcoin

Crypto update 18.15 uur – Op de borden van de marktindex OnchainFX veel (licht) groen. Bitcoin laat een plusje zien en een aantal altcoins stijgen flink zoals Bitcoin Cash, Cardano en Maker. Stefan den Tuinder: “Bitcoin ervaart heel veel weerstand to 4.000 dollar, een bekend beeld inmiddels. Bij dat niveau staan namelijk 78 miljoen shortorders klaar.”

Tom Lee (Fundstrat) blijft optimistisch over bitcoin

Tom Lee van onderzoeksbureau Fundstrat, wiens voorspellingen met een korrel zout moeten worden genomen, blijft zeer bullish over bitcoin op de lange termijn. Hij ziet de prijs nog verdubbelen in 2019, vertelt hij aan nieuwszender CNBC. Bekijk het interview met Lee hieronder terug:

“78 miljoen shortorders”

Stefan den Tuinder zegt over de koers:

De bulls zullen eerst eerst door een flinke weerstand moet breken voordat een koers van 4.000 dollar of zelfs 4.100 dollar in beeld komt. De bears hadden dagenlang de controle, dus dit wordt voor de bulls een behoorlijk opgave. Want wij zien tot 4.000 dollar circa 78 miljoen shortorders die wachten om gevuld te worden. De top zal hoger dan 3.943 dollar moeten zijn om door levels heen te breken.

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur?

Cryptonieuws

bitcoin kopen

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!