bitcoin koers prijs Tom Lee Fundstrat
Data en Analyse » Technische analyse » Cryptomarkt stijgt licht, Tom Lee (Fundstrat) blijft optimistisch over bitcoin

Cryptomarkt stijgt licht, Tom Lee (Fundstrat) blijft optimistisch over bitcoin

Crypto update 18.15 uur – Op de borden van de marktindex OnchainFX veel (licht) groen. Bitcoin laat een plusje zien en een aantal altcoins stijgen flink zoals Bitcoin Cash, Cardano en Maker. Stefan den Tuinder: “Bitcoin ervaart heel veel weerstand to 4.000 dollar, een bekend beeld inmiddels. Bij dat niveau staan namelijk 78 miljoen shortorders klaar.”

Tom Lee (Fundstrat) blijft optimistisch over bitcoin

Tom Lee van onderzoeksbureau Fundstrat, wiens voorspellingen met een korrel zout moeten worden genomen, blijft zeer bullish over bitcoin op de lange termijn. Hij ziet de prijs nog verdubbelen in 2019, vertelt hij aan nieuwszender CNBC. Bekijk het interview met Lee hieronder terug:

  bitcoin meester  

“78 miljoen shortorders”

Stefan den Tuinder zegt over de koers:

De bulls zullen eerst eerst door een flinke weerstand moet breken voordat een koers van 4.000 dollar of zelfs 4.100 dollar in beeld komt. De bears hadden dagenlang de controle, dus dit wordt voor de bulls een behoorlijk opgave. Want wij zien tot 4.000 dollar circa 78 miljoen shortorders die wachten om gevuld te worden. De top zal hoger dan 3.943 dollar moeten zijn om door levels heen te breken.

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur?

Cryptonieuws

crypto kopen 

 

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Edward Snowden ziet Bitcoin als uitkomst in strijd tegen Amerikaanse overheid

Arnold Hubach

5 tips om je emoties met Bitcoin en andere cryptomunten de baas te zijn

Arnold Hubach

Bitcoin update: prijs rond $10.270 terwijl altcoins opmars maken, verzoek Bitcoin ETF ingetrokken

Arnold Hubach

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder