Image default
Nieuwsberichten

IBM zet custody-oplossing voor cryptocurrencies in de markt

bitcoin

IBM komt ook met een custody oplossing voor cryptocurrencies. Ze gaan daartoe een samenwerking aan met Shuttle Holdings, een investeringsmaatschappij uit New York.

  bitcoin meester  

Custody-oplossing voor cryptocurrencies

Zij lanceren binnenkort een bètaversie van hun beheerplatform, gebouwd op IBM-cloudtechnologie. Het wordt geen cold storage oplossing die zij gaan aanbieden. Het wordt (cloud) technologie waarmee bedrijven hun cryptocurrencies kunnen versleutelen, opslaan en beheren. Ze mikken  met deze dienst op klanten zoals zijn banken, brokers, fondsen, family offices of miljonairs. Kortom, partijen die hun beleggingen in eigen beheer willen houden.

Dat meldt nieuwssite Coindesk na een gesprek met Brad Chun, CIO bij Shuttle Holdings. Die zegt in een quote:

“There are always trade-offs between security and efficiency, but we do not utilize a traditional cold storage system,” Chun said. “Instead, we keep keys at rest encrypted in multiple layers as data blobs so that an organization can store these backups using their pre-existing disaster recovery and backup processes and media.”

Bronnen: Coindesk / The Block Crypto

crypto kopen 

 

 

 

 

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkste crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achterWP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com