Image default
Data en Analyse Nieuwsberichten Technische analyse

Kortstondige opleving bitcoin, Bittrex annuleert verkoop RAID na commotie

bitcoin

Crypto update 19.00 uurBitcoin (BTC) tikte vandaag heel even het niveau 3.950 dollar aan, maar daalde snel naar 3.900 dollar. Feitelijk zit BTC weer op hetzelfde niveau zoals vanochtend. Analist Stef den Tuinder van Altcoinbase blijft erbij dat het marktsentiment bearish blijft, ondanks die héél korte flits omhoog vandaag.

  bitcoin meester  

Bittrex annuleert IEO na commotie rondom RAID

Cryptobeurs Bittrex International, gevestigd en gereguleerd in Malta, heeft zijn Initial Exchange Offering voor het project RAID moeten annuleren. Het besluit kwam slechts enkele uren voor de tokenverkoop. RAID heeft namelijk een hoog oplopend conflict met partner OP.GG verzwegen.

Die gaming partner trok zich op het laatste moment terug bij RAID, een blockchainplatform dat een brug wil slaan tussen gamers en game-ontwikkelaars.

OP.GG has stopped all potential business discussions related to RAID project and there will be no economic and technical cooperation with RAID coin.

In addition, OP.GG has no intention of developing any blockchain related business utilizing RIOT GAMES data. OP.GG will take all possible legal measures against individuals or organizations disseminating false facts related to this.

Lees verder bij nieuwssite CCN >>

efin
blockport

Bitcoin koers: “Bearish sentiment domineert markt”

Stefan den Tuinder licht de koers als volgt toe:

Vandaag een hele mooie vorm van manipulatie gezien van bitcoin. De zogenaamde “hunterwicks” om de stoplosses te triggeren, zijn zowel naar boven als naar beneden uitgespeeld. Er is voor miljoenen geliquideerd”.

“Daarnaast zijn we niet door de 3.900 dollar grens gekomen en bevinden we ons weer exact waar we gisteren stonden. De algemene trend is nog steeds bearish

John van Meer ziet “bullish” patronen

Columnist John van Meer ziet juist “bullish patronen” in de koers van bitcoin, maar merkt gelijk op dat deze patronen “zich wel moeten bewijzen”. Hij wijst namelijk ook op het “bearish” sentiment in de markt.

bitcoin koers bullish

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur?

Cryptonieuws

crypto kopen 

 

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkste crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achterWP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com