Nieuwsberichten » Misss Bitcoin: #DeleteCoinbase, Facebook en een Bitcoin analyse

Misss Bitcoin: #DeleteCoinbase, Facebook en een Bitcoin analyse

In deze video bespreken we de drie meest belangrijke nieuwsitems van de week. We hebben natuurlijk een Technische Analyse van Bitcoin (BTC). Hier valt namelijk wat positiefs over te noemen, het einde van de bearmarkt komt steeds dichterbij. Coinbase heeft de afgelopen periode behoorlijk wat shit over zich heen gehad en daar komt nu een extra schepje bovenop. Coinbase gaat in zee met een veel besproken partij. Deze samenwerking bracht de #DeleteCoinbase beweging op gang en dit zette mij behoorlijk aan het denken. Ook spreken we over de coin die Facebook aan het ontwikkelen is, daar wordt namelijk steeds meer over naar buiten gebracht.

 

Meer lezen?

 

 

crypto kopen 

 

 

 

 

 

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Bitcoin (BTC) analyse: wordt dit weekend weerstand bij $11.100 gebroken?

John van Meer

Bitcoin (BTC) rond $10.600. Altcoins stijgen in Satoshi’s

Robin Heester

Bitcoin Magazine NL te gast bij Cryptotrader.nl: Bitcoin TA, Libra, BitMEX, China en Facebook

Redactie

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder