Bitcoin Misss Bitcoin Nieuwsberichten

Misss Bitcoin: #DeleteCoinbase, Facebook en een Bitcoin analyse

bitcoin

In deze video bespreken we de drie meest belangrijke nieuwsitems van de week. We hebben natuurlijk een Technische Analyse van Bitcoin (BTC). Hier valt namelijk wat positiefs over te noemen, het einde van de bearmarkt komt steeds dichterbij. Coinbase heeft de afgelopen periode behoorlijk wat shit over zich heen gehad en daar komt nu een extra schepje bovenop. Coinbase gaat in zee met een veel besproken partij. Deze samenwerking bracht de #DeleteCoinbase beweging op gang en dit zette mij behoorlijk aan het denken. Ook spreken we over de coin die Facebook aan het ontwikkelen is, daar wordt namelijk steeds meer over naar buiten gebracht.

 

  bitcoin meester  

Meer lezen?

 

 

crypto kopen 

 

 

 

 

 

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkste crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achterWP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com