Misss Bitcoin: #DeleteCoinbase, Facebook en een Bitcoin analyse

In deze video bespreken we de drie meest belangrijke nieuwsitems van de week. We hebben natuurlijk een Technische Analyse van Bitcoin (BTC). Hier valt namelijk wat positiefs over te noemen, het einde van de bearmarkt komt steeds dichterbij. Coinbase heeft de afgelopen periode behoorlijk wat shit over zich heen gehad en daar komt nu een extra schepje bovenop. Coinbase gaat in zee met een veel besproken partij. Deze samenwerking bracht de #DeleteCoinbase beweging op gang en dit zette mij behoorlijk aan het denken. Ook spreken we over de coin die Facebook aan het ontwikkelen is, daar wordt namelijk steeds meer over naar buiten gebracht.

 

Meer lezen?

 

 

bitcoin kopen

 

 

 

 

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!