Analist: “Bitcoin koers heeft flinke weerstand bij $5.070”

Bitcoin update – De koers van bitcoin (BTC) is op moment van schrijven $4.974, een min van 1% afgelopen etmaal. Ethereum laat een bescheiden winstje zien en noteert momenteel $162 dollar. Ripple (XRP) heeft een goede dag met een plus van circa 7%. Hamvraag blijft: wat gaat bitcoin (BTC) doen? Analist Stef den Tuinder van Altcoinbase: “Bitcoin ervaart flinke weerstand bij $5.070.”

Bitcoin koers: “Flinke weerstand bij $5.070”

Hoe beoordeelt Den Tuinder verder de koers van BTC?

Bitcoin heeft zich vandaag redelijk geconsolideerd. We hebben momenteel 2 scenario’s. Scenario één is dat de koers door een belangrijk weerstandsniveau breekt van $5.070. Dat kan een opmaat zijn naar een stijging richting $5.500. Scenario twee is dat de koers daalt richting $4.800 en dan verder dropt naar $4.400.

Cryptotwitter

Wat zeggen de marktvolgers op Twitter over de koers van bitcoin (BTC)? Een aantal volgers zijn behoorlijk positief de opmars van bitcoin begin deze week. Sommigen spreken zelfs al over “de bodem is bereikt”.

Hoe staat het met de altcoins?

Hoe presteren de cryptovaluta in de top 10?

Meer crypto nieuws

bitcoin kopen

Bron: Messari.io

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!