Binance Bitcoin Satoshi Vision (BCHSV) exchange craig wright
Nieuws » Binance haalt Bitcoin Satoshi’s Vision (BCHSV) van exchange af

Binance haalt Bitcoin Satoshi’s Vision (BCHSV) van exchange af

Binance stopt het met ondersteunen van Bitcoin Satoshi Vision (BCHSV of BSV) op hun handelsplatform. Dat laat de exchange weten via een blogpost. Handelaren met BCHSV in hun portfolio hebben een week de tijd om de cryptocurrency nog te verhandelen. Daarna heb je nog ruim drie maanden de tijd om de munt ergens anders op te slaan.

  bitcoin meester  

Craig Wright verpest het voor Bitcoin SV

De ceo van Binance, Changpeng Zhao aka CZ, dreigde vorige week op Twitter met het delisten van Bitcoin Satoshi Vision. Nu, drie dagen later heeft de populaire cryptobeurs besloten BCHSV daadwerkelijk te verwijderen.

Er zijn maar heel weinig mensen in de crypto industrie die dit geloven. De baas van Binance gelooft er ook geen snars van. Dit is waarschijnlijk een van de redenen dat Bitcoin Satoshi Vision niet meer te vinden zal zijn bij Binance.

Binance geeft verder nog geen uitleg

De officiële reden komt nog niet naar voren in de blogpost. Maar het heeft dus onder andere te maken met de gedragingen van een van de frontmannen van het project, Craig Wright. Wright claimt dat hij Satoshi Nakomato is, de ontwikkelaar van bitcoin.

Wright vond de grappen die over zijn claim werden gemaakt niet meer leuk en besloot mensen aan te gaan klagen. Hier kwam de community uiteraard tegen in opstand. Met name op Twitter ging het flink los.

Lees ook: Social Sunday: Craig Wright vs Hodlonaut en de bitcoin community

Volgen andere cryptobeurzen?

Nu is de vraag: wat betekent dit voor Bitcoin Satoshi’s Vision? Volgen andere beurzen het voorbeeld van Binance, of zien zij juist kansen? Als één van de populairste handelsplekken stopt met het ondersteunen van een cryptocurrency dan is er misschien ruimte voor een ander om in dit gat te springen.

Het lijkt erop dat Wright zichzelf in de voet heeft geschoten. De mensen achter Bitcoin Satoshi Vision kunnen hem een bedankje sturen.

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsGerelateerde berichten

Bitcoin naar beneden tijdens livestream | Altcoin-seizoen aanstaande?

Fomoflash

BTC boven $11.400 | VeChain & Walmart | LTC geaccepteerd bij één miljoen hotels

Fomoflash

Giveaway! Eerste €1000 gratis handelen bij cryptobeurs Bitvavo

Redactie

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.