BTC bitcoin koers rendement cryptocurrencies Nasdaq 100

Bitcoin (BTC) test $5.300 niveau, Binance Coin (BNB) stijgt 10% (+interview)

Crypto update 22.30 uur – De koers van bitcoin 9BTC) op moment van schrijven ligt net onder de $5.300. Na een korte opleving boven de $5.300 werd BTC snel afgewezen. Winnaar van de dag is Binance Coin (BNB). De koers van  is vandaag met 10% omhoog geschoten in anticipatie op de nieuwe Binance blockchain. Het is grootste stijger in de top 10.  Analisten zijn neutraal of beducht voor een voorzichtige prijsdaling, zo lijkt het.

Lees ook – Binance rolt eigen blockchain en decentrale beurs uit op 23 april

Binance Coin (BNB) + interview CFO Binance

Het mainnet van de Binance blockchain wordt aanstaande dinsdag 23 april gelanceerd. De Binance Coin (BNB) wordt op de nieuwe chain geswapt van een ERC20-token naar een BEP2 token. Diverse walletproviders zijn “by default” compatibel met de nieuwe chain zoals Mithril, Enjin en ook Ledger.

Bekijk ons interview met de CFO van Binance, Wei Zhou, tijdens de Paris Blockchain Week Summit.

Lees ook – Mithril stijgt 70% na bekendmaking walletintegratie met Binance Chain

bitcoin meester

Bitcoin update: Bears op de loer?

De koers van bitcoin op moment van schrijven is $5.329, een plusje van 0,6%. De koers wordt bij $5.300 afgewezen en het volume neemt af. Liggen de bears op de loer, vraagt Stef den Tuinder van Altcoinbase zich af?

Een enorme afwijzing voor BTC op de één uursgrafiek vandaag. Dit geeft aan dat de bulls momenteel niet verder omhoog kunnen. Wellicht eerst een kleine koersdaling voordat we omhoog gaan.

Het niveau $5.100 moet wél behouden blijven. Breekt dat support, dan is een daling richting $4.950 mogelijk. Maar zover is het nog niet, en vooralsnog houden we dat support.

Stef den Tuinder

Cryptotwitter

Wat zeggen de analisten op Twitter over de bitcoin koers? Crypto Michaël ziet de $5.000 als een belangrijke support en is korte termijn redelijk neutraal over de koers.

Ook de analist van Coindesk ziet eerder dat de bulls zich terugtrekken (“price pullback”).

Altcoins

Bij de alts leveren XRP, Cardano en Tezos een paar procentjes in. Onder de kleinere alts doen Electroneum en DigixDAO en Ravencoin goede zaken met dubbele winstcijfers.

bitcoin kopen

Mis niks meer!
Invalid email address