bitcoin btc koers update crypto
Data en Analyse » Technische analyse » “Bitcoin heeft weerstand bij $4.150”, SEC wil “cryptospecialist” inhuren

“Bitcoin heeft weerstand bij $4.150”, SEC wil “cryptospecialist” inhuren

Crypto update 13.00 uur – Bitcoin stijgt door deze maandagochtend. De koers op moment van schrijven is $4.134 (bron: Messari). Altcoin Dash blijft stijgen met 12% en ook privacycoins Monero en Zcash stijgen respectievelijk 7,4% en 8,8%. Net binnen: Waakhond SEC, die het besluit van de bitcoin ETF’s VanEck en Bitwise uitstelde naar mei, zoekt een “cryptospecialist” vooral op het juridische aspect.

Bitcoin koers stijgt door

Cryptotrader Stef den Tuinder van traderscollectief Altcoinbase beoordeelt de koers als volgt: 

Bitcoin zit nog steeds onder hevige weerstand en is wederom afgeweerd rond $4.150. “Bears” proberen de controle over te nemen gezien de grote aantallen shortorders. Ook bij de long orders staan er een hoop. $4.200 is een dubbele top wat een bearish patroon is. Het is nu afwachten of we en als dat dan zo is wanneer de bulls gaan capituleren.

SEC wil “cryptospecialist” inhuren

Waakhond Securities and Exchange Commission (SEC) is op zoek naar een “cryptospecialist”. Dat blijkt uit een vacature op USAJobs, een portaal van overheidsvacatures. De specialist, bij voorkeur een jurist, moet een “allesomvattend plan” maken voor cryptovaluta en digitale assets. Meer bij Coindesk >>

bitcoin meester

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur?

Cryptonieuws

 

Mis niks meer!
Invalid email address