altcoinbase crypto poll
Poll » Crypto Poll #10: Bepaal mee welke altcoin Altcoinbase moet behandelen

Crypto Poll #10: Bepaal mee welke altcoin Altcoinbase moet behandelen

Crypto Poll #10- We zijn alweer aangekomen bij de 10e poll waarbij jij mee kan bepalen welke altcoin traderscollectief Altcoinbase zal behandelen. Vandaag hebben we een aantal ouwe rotten en wat jongere projecten opgezet. We beginnen met EOS, Ethereum Classic en Neo tegen Tezos en Mainframe!

Welke altcoin moet Altcoinbase gaan behandelen?

Ethereum Classic

Nadat een hacker op 17 juni 2016 een loophole vond wat resultererde in miljoenen gestolen Ether, vertrok Ethereum naar een nieuwe chain die erop gericht was de schade van de hack te verhelpen. Hoewel Ethereum in geen enkele vorm verantwoordelijk is voor wat er met de DAO is gebeurd is zo wel Ethereum classic ontstaan.

NEO

NEO (voorheen Antshares, NEO) wilt een ‘slimme economie’ bouwen door digitale assets en smart contracts te integreren. Het dual-token ecosysteem van Neo is ontwikkeld door het DNA van Onchain en kan worden gebruikt voor het maken van dApps. Het dBF consensus algoritme is naar verluidt sneller dan de PoW die door Ethereum en Bitcoin wordt gebruikt.

Tezos

Ontwikkeld door ex-Morgan Stanley-analist Arthur Breitman. Tezos (XTZ) is een multifunctioneel platform dat dApps en smart contracts ondersteunt. Het heeft als doel een zelfcorrigerend protocol en governance op de keten te combineren om netwerkaanpassingen te beheren.

Mainframe

Mainframe (MFT) is een platform voor gedecentraliseerde applicaties. Het Mainframe-netwerk stelt applicaties in staat om gegevens te verzenden, bestanden op te slaan en betalingen te beheren.

EOS

EOSIO opereert als een smart contact platform en een gedecentraliseerd besturingssysteem. EOS (EOS) is een software die blockchain-architectuur introduceert die is ontworpen om verticaal en horizontaal schalen van gedecentraliseerde applicaties.

 

Altcoinbase

Het team bestaat uit Stef, Mike, Jaap en Eef en samen met de snel groeiende community, zijn zij HET all-round trading platform van Nederland. Altcoinbase levert nagenoeg alle facetten van cryptocurrency onder één dak.

Of het nu gaat om (online en live) trading cursussen voor beginners en gevorderden, mining, crypto factchecken of hulp bij het opzetten van masternodes, alles kan en gebeurd bij Altcoinbase. Maar de core business is en blijft traden en dan met name van Bitcoins en Altcoins en leverage trading op Bitmex.

Facebook

Telegram

Youtube

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsGerelateerde berichten

4 redenen waarom bitcoin boven de $20.000 komt & Bitcoin en Ripple zijn geen concurrenten

Fomoflash

Onderzoek Kaspersky: “19% van de wereldbevolking heeft voor 2019 crypto aangekocht”

Job Nijsen

Bitcoin (BTC) zit op $10.696. NEO plust 22%, welke altcoins volgen?

Redactie

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.