Crypto update: Wat doen bitcoin en de altcoins?

Crypto update – De huidige koers van bitcoin is $4.962, een plusje van één procent het afgelopen etmaal. Analisten zien veel weerstand bij het niveau $5.300 voor BTC. De koersen van ethereum (ETH) en Ripple (XRP) staan 4% in de min. Opvallende stijgers zijn IOST, Dogecoin en Bitcoin Cash met respectievelijk 27%, 16% en 12% winst.

Bitcoin update

Hoe beoordeelt analist Stef den Tuinder van Altcoinbase de koers?

“Bitcoin is gedropt vanaf de $5.350. De weerstand van de 200sma heeft gehouden. We vormen nu ook een bearflag, wat een verdere daling tot gevolg kan hebben. Het verbaast mij niet als de regio rond $4.800 gaan testen en daarna wellicht een beweging omhoog.”

Crypto update: Hoe staat het met de altcoins?

Hoe presteren de cryptovaluta in de top 10? Vooral Bitcoin Cash doet het prima, ook tegenover grote broer. In satoshi is Bitcoin Cash een van de weinige echt grote stijgers bij de grootste munten qua marktkapitalisatie.

Meer crypto nieuws

bitcoin kopen

Bron: Messari.io

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!