Bitcoin koers stabiliseert na correctie, OmiseGo (OMG) doet goede zaken

Crypto update - Bitcoin noteert op moment van schrijven een koers van $4.977 en stabiliseert na de correctie van donderdag. Ripple daarentegen stijgt met 6% naar $0.37. Onder de altcoins daalt met Bitcoin Cash met 7%, terwijl OmissGo goede zaken doet met +9%. Gaat bitcoin de $5.000 weer testen, gaat de koers voorlopig zijwaarts of moeten we ons opmaken voor een ritje naar beneden?

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin koers stabiliseert na correctie, OmiseGo (OMG) doet goede zaken

Bitcoin update

Hoe beoordeelt analist Stef den Tuinder van Altcoinbase de koers?

[penci_blockquote style="style-2" align="none" author=""]Bitcoin is gister inderdaad gedaald, waarmee het signaal van de eerder bearflag bewaarheid wordt. Een support ligt iets boven de $4.600 (volgens de indicator "200 exponential moving average", redactie). Grote vraag is of we daarna weer gaan stijgen. Een correctie omlaag is gezond voor mogelijk een verdere stijging omhoog.[/penci_blockquote]

Hoe staat het met de altcoins?

Hoe presteren de cryptovaluta in de top 10?

Meer crypto nieuws

Bron: Messari.io

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passie voor muziek en sport, brengt graag een bezoek aan sportwedstrijden en concerten. Zijn hands-on mentaliteit en betrouwbaarheid maken hem niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een gewaardeerd lid van elke gemeenschap waar hij deel van uitmaakt.