bitcoin dark web bitcoins geveild online autoriteiten opsporing

Drugsdealer dark web moet 281 bitcoin (BTC) afstaan (€1,25 miljoen)

Een 30-jarige drugsdealer is veroordeeld om CA $ 1,88 miljoen (€1,25 miljoen) in bitcoin (BTC) af te staan vanwege illegale activiteiten op het dark web. Dat heeft de rechtbank in Toronto, Canada besloten. Jane Kelly van het Superior Court Justice eist om 281.41 bitcoin over te dragen aan het Ministerie van de Procureur-Generaal.

Bitcoin afstaan

Phan zou in december vorig jaar schuldig hebben gemaakt aan het verkopen van wapens. Maar ook andere illegale handelingen zoals het verkopen van cocaïne en andere drugs en zich bezig hield met mensenhandel. Volgende de aanklagers gebeurde dit allemaal via het dark web.

We concluderen dat de betaling voor dergelijke illegale verkoop van verdovende middelen werd gedaan met bitcoin. Deze zijn gevonden in de digitale wallet op de computer van meneer Phan

Kelly

Goud – en cryptohandel

Op een hoorzitting eerder dit jaar verklaarde Phan dat niet al zijn bitcoin zijn verkregen door illegale activiteiten. Deel van zou zijn gebruikt voor het verhandelen van goud. Hij beweerde ook te traden van cryptovaluta op verschillende crypto-exchanges.

Als gevolg hiervan zei Kelly dat van de 288 bitcoin, 7.23 bitcoins (ter waarde van ongeveer $ 36.000) niet van opbrengsten zijn uit misdaad. De 7.23 BTC zijn dus niet verbeurd verklaard.

Bronnen: Toronto Star / Coindesk

bitcoin meester

Meer crypto nieuws

Mis niks meer!
Invalid email address
Handel met negatieve fees en verdien!

Paymium lanceert een actie voor Bitcoin beleggers

Ontvang 0,1% vergoeding voor elke succesvolle limietorders die je plaatst!

Doe mee aan de bitcoin revolutie.

Paymium is de oudste en grootste bitcoin beurs van Frankrijk en bestaat al sinds 2010.

Maak nu een gratis account aan!