Nieuwsberichten » Bitcoin » Misss Bitcoin marktupdate – Is de bitcoin winter voorbij?

Misss Bitcoin marktupdate – Is de bitcoin winter voorbij?

bitcoin kopen

In deze video bespreekt Madelon Vos alias Misss Bitcoin (25) zoals gewoonlijk weer drie meest belangrijke nieuwsitems: Mollie en Twitch, Brock Pierce van EOS die een huis koopt met BTC als onderpand en het fenomeen van crypto leningen. En uiteraard bespreekt ‘Maddie’ de recente koersstijging van BTC.

Lees meer: de top 3 cryptocurrencies van Madelon Vos

  bitcoin meester  

Marktupdate

In het nieuws deze week:

  • Betaalprovider Mollie en Twitch accepteren bitcoin namelijk niet meer als betaalmiddel… wat zegt dit dan over bitcoin en de adoptie hiervan. Wordt bitcoin juist gezien als store of value? Waarom laten juist zulke grote partijen bitcoin gaan?
  • Brock Pierce, EOS, kocht een huis, met BTC als onderpand. Dus niet met bitcoin als betaalmiddel. We bespreken de mogelijke redenen van deze actie.
  • Crypto leningen: hoe zit het eigenlijk met leningen waarbij crypto’s worden gebruikt als onderpand? Dit is namelijk een best interessant fenomeen. Eventuele verliezen worden hiermee namelijk rechtgetrokken (mocht BTC stijgen).

    Daarnaast is crypto een mooie safe haven, gezien de huizen markt op het randje van de afgrond bungelt. Ik laat je zien waarom dat is. Eerder hadden we het al over de huizenmarkt in Londen, maar inmiddels begint er in Nederland ook behoorlijk wat te borrelen.

  • Uiteraard bespreekt Madelon de recente koersstijging van BTC.

blockport

Meer cryptonieuws

crypto kopen 

 

 

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkse crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.