Nieuwsberichten » Bitcoin » Misss Bitcoin marktupdate – Is de bitcoin winter voorbij?

Misss Bitcoin marktupdate – Is de bitcoin winter voorbij?

In deze video bespreekt Madelon Vos alias Misss Bitcoin (25) zoals gewoonlijk weer drie meest belangrijke nieuwsitems: Mollie en Twitch, Brock Pierce van EOS die een huis koopt met BTC als onderpand en het fenomeen van crypto leningen. En uiteraard bespreekt ‘Maddie’ de recente koersstijging van BTC.

Lees meer: de top 3 cryptocurrencies van Madelon Vos

Marktupdate

In het nieuws deze week:

  • Betaalprovider Mollie en Twitch accepteren bitcoin namelijk niet meer als betaalmiddel… wat zegt dit dan over bitcoin en de adoptie hiervan. Wordt bitcoin juist gezien als store of value? Waarom laten juist zulke grote partijen bitcoin gaan?
  • Brock Pierce, EOS, kocht een huis, met BTC als onderpand. Dus niet met bitcoin als betaalmiddel. We bespreken de mogelijke redenen van deze actie.
  • Crypto leningen: hoe zit het eigenlijk met leningen waarbij crypto’s worden gebruikt als onderpand? Dit is namelijk een best interessant fenomeen. Eventuele verliezen worden hiermee namelijk rechtgetrokken (mocht BTC stijgen).

    Daarnaast is crypto een mooie safe haven, gezien de huizen markt op het randje van de afgrond bungelt. Ik laat je zien waarom dat is. Eerder hadden we het al over de huizenmarkt in Londen, maar inmiddels begint er in Nederland ook behoorlijk wat te borrelen.

  • Uiteraard bespreekt Madelon de recente koersstijging van BTC.

Meer cryptonieuws

crypto kopen 

 

 

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin maximalisten aan de tokens op Ethereum, een 'nieuwe' Satsohi en meer

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Bitcoin (BTC) prijs op $10.364, miners harken $14 miljard binnen

Wessel Simons

Volgens deze bitcoin (BTC) pionier gaat de prijs ooit naar $10 miljoen

Marloes van der Scheer

Bitcoin update: onrustige BTC rond $10.340, ‘realized cap’ bereikt nieuw record van $100 miljard

Arnold Hubach

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder