social sunday bitcoin hodlonaut craigh wright

Social Sunday: Blockchain & Morty, Craig Wright vs. Hodlonaut part 2 en Elon Musk ‘koopt’ bitcoin

Social media zijn belangrijker dan ooit. En dat geldt zeker ook voor de online wereld van bitcoin en andere cryptovaluta. Ook deze week bepaalt een groot deel van de Cryptotwitter slechts één onderwerp: de nasleep van de Twitterfittie tussen Craig Wright tegen Hodlonaut en de rest van de bitcoin community. Ook Elon Musk, oprichter van onder meer Tesla, krijgt een welgemeend advies op Twitter: koop bitcoin (BTC).

Blockchain and Morty

Een variant op de populaire cartoon Rick and Morty heeft zijn weg gevonden naar Twitter. De makers willen geld ophalen voor de rechtszaken van Hodlonaut. De kattenastronaut wordt aangeklaagd door Craig Wright.

Cryptotwitter pakt door: “account Craig Wright aan banden”

Craig Wright is inmiddels verdwenen van Twitter, maar dat betekent niet dat de soap nu voorbij is op het platform. Bitcoin podcaster Peter McCormack werd aangeklaagd door de ‘echte Satoshi’. De strijd tussen Wright en de bitcoin community zal nog wel even voortduren, ook zonder twitteraccount van Wright.

Het blijft echter onrustig op het platform. Een groep hardcore bitcoiners willen nu het twitteraccount aan banden leggen. @bitcoin zou identiteitsfraude plegen, aangezien het account bitcoin cash promoot. Dat is een fork van bitcoin en dus niet bitcoin zelf.

De vraag is nu: gaat Twitter hier iets mee doen? Het is nogal een stap voor een social media platform om dit soort accounts ook aan te bakken. Dan blijf je bezig.

Ik ben ook geen fan van bitcoin cash (en @bitcoin), maar ik denk niet dat het gezond is om accounts met deze reden te weren van je platform.

Bitcoin over Craig Wright

Craig Wright houdt de gemoederen flink bezig. Bitcoin veteraan Jameson Lopp komt binnenkort met een nieuw uitgebreid stuk over Wright.

Elon Musk krijgt advies: koop bitcoin

 

Prijsvraag voor Nano Ledger S

Maandag 22 april geven we een Nano Ledger S weg. Via Instagram kun je gratis meedoen en kans maken op nieuwe hardware wallet. Als je er nog geen hebt is dit een mooie kans, je wil je coins wel veilig op kunnen slaan..

View this post on Instagram

Ledger Nano S winnen? 🚀🚀⠀ De hardware wallet zit nog lekker vers in de verpakking. ⠀ ⠀ Om kans te maken op dit mooie stukje hardware moet je het volgende doen:⠀ ❤️Like en repost dit bericht⠀ 🔮Volg onze Instagram⠀ 📝Laat in de comments weten waarom jij de winnaar moet worden⠀ ⠀ We kiezen de leukste vijf reacties uit. Deze vijf maken vervolgens via een loting kans op deze mooie Ledger Nano S. De genomineerden én winnaar worden tweede paasdag bekend gemaakt in ons Telegramkanaal. ⠀ ⠀ Onze Telegram is te vinden via onze website of direct via: https://buff.ly/2ZoSu5U⠀ Winnaars moeten 16 jaar of ouder zijn. We versturen de Legder alleen naar Nederlandse adressen. ⠀ #Like, #deel en #win. ⠀ ⠀ #bitcoin #btc #ethereum #erc20 #giveaway #nanoledger #hardwarewallet #crypto #cryptocurrency

A post shared by BitcoinmagazineNL (@bitcoinmagazinenl) on

Bitcoin Magazine NL Social Media

Bitcoin Magazine is zelf natuurlijk ook actief op de populaire platformen. Volg ons om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het land van bitcoin en andere cryptovaluta.

Om af te sluiten een gifje van CZ van Binance

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!