tether usdt stablecoin aanklager bitcoin btc update koers prijs

Tether (UDST) wordt meer gebruikt dan ooit

Tether (UDST), de eerste stablecoin, heeft een nieuw record neergezet als het gaat om hoeveelheid transacties op één dag. Nog nooit werd USDT zo vaak gebruiktt. Dat blijkt uit cijfers van Coin Metrics. Op 31 maart werden er in totaal 38.150 transacties gedaan op het netwerk van Tether.

Tether USDT transacties recordTether blijft populair

Al sinds de lancering van de aan de dollar gekoppelde cryptomunt hangt er een gek sfeertje rondom Tether. Dat komt mede door het feit dat het nog altijd niet echt duidelijk is of er wel voldoende waarde in de spreekwoordelijke kluizen van Tether ligt om de marktkapitalisatie te verantwoorden. Vorige maand werd al duidelijk dat er niet per se voor elke USDT een Amerikaanse dollar op de bank hoeft te staan.

Ondanks het soms negatieve sentiment rond de stablecoin kan de munt qua handelsvolume op cryptobeurzen op dagen als gisteren en vandaag meedoen met de grote jongens. Sterker nog: op het moment van schrijven heeft bitcoin volgens CoinMarketCap slechts een voorsprong van zo’n 400 miljoen dollar in dagelijks handelsvolume.

Meer cryptonieuws

bitcoin kopen

Mis niks meer!
Invalid email address
Handel met negatieve fees en verdien!

Paymium lanceert een actie voor Bitcoin beleggers

Ontvang 0,1% vergoeding voor elke succesvolle limietorders die je plaatst!

Doe mee aan de bitcoin revolutie.

Paymium is de oudste en grootste bitcoin beurs van Frankrijk en bestaat al sinds 2010.

Maak nu een gratis account aan!