tether usdt stablecoin aanklager bitcoin btc update koers prijs
Nieuwsberichten » Tether (UDST) wordt meer gebruikt dan ooit

Tether (UDST) wordt meer gebruikt dan ooit

Tether (UDST), de eerste stablecoin, heeft een nieuw record neergezet als het gaat om hoeveelheid transacties op één dag. Nog nooit werd USDT zo vaak gebruiktt. Dat blijkt uit cijfers van Coin Metrics. Op 31 maart werden er in totaal 38.150 transacties gedaan op het netwerk van Tether.

Tether USDT transacties recordTether blijft populair

Al sinds de lancering van de aan de dollar gekoppelde cryptomunt hangt er een gek sfeertje rondom Tether. Dat komt mede door het feit dat het nog altijd niet echt duidelijk is of er wel voldoende waarde in de spreekwoordelijke kluizen van Tether ligt om de marktkapitalisatie te verantwoorden. Vorige maand werd al duidelijk dat er niet per se voor elke USDT een Amerikaanse dollar op de bank hoeft te staan.

Ondanks het soms negatieve sentiment rond de stablecoin kan de munt qua handelsvolume op cryptobeurzen op dagen als gisteren en vandaag meedoen met de grote jongens. Sterker nog: op het moment van schrijven heeft bitcoin volgens CoinMarketCap slechts een voorsprong van zo’n 400 miljoen dollar in dagelijks handelsvolume.

Meer cryptonieuws

crypto kopen 

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin voorraad, koers en Ripple!

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

‘318 adressen hebben 80% van aanbod Tether (USDT) in bezit’

Robin Heester

Chinese handelaren in Rusland versturen via Tether (USDT) dagelijks vele miljoenen naar China

Marloes van der Scheer

Nieuwe all-time-high voor Bitcoin (BTC) op de Breithorn

Arnold Hubach

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder