Trezor winnen | Nike, Samsung en BMW into crypto | WAARSCHUWING Ledger
Trezor winnen | Nike, Samsung en BMW into crypto | WAARSCHUWING Ledger

Nike, Samsung en BMW into crypto | WAARSCHUWING Ledger

Bitcoin Magazine NL geeft ook graag aandacht aan Nederlandse vloggers die op een leuke en toegankelijke manier cryptocurrencies en blockchain naar een groter publiek brengen. We zijn ook gecharmeerd van de aanpak van Fomoflash, die in elke aflevering de koers van bitcoin (BTC) behandelt en andere interessante nieuwtjes over nieuwe technologische ontwikkelingen, massa-adoptie en opkomende altcoins.

Nike, Samsung en BMW into crypto | WAARSCHUWING Ledger

Welkom bij een nieuwe aflevering van FomoFlash met vandaag:

  • Deze week geeft Bitcoin Magazine.nl een mooie Trezor weg. Deze hardware wallet is ideaal om je zuurverdiende bitcoin en andere cryptovaluta mee op te slaan.
  • De Amerikaanse reus Nike heeft een interessant handelsmerk geregistreerd bij de United State Patent and Trademark Office (USPTO). Volgens het document dat sinds 25 april terug te vinden is op de website van het USPTO wil Nike namelijk het woord “CRYPTOKICKS” registreren.
  • De bitcoin (BTC) koers krabbelt weer op na de Bloody Wednesday, waarbij $10 miljard uit de cryptomarkt vloeide. Inmiddels is er weer $ 4 miljard aan vers kapitaal in de markt gepompt en laten de meeste cryptomunten herstel zien.
  • Samsung investeert voor €2,6 miljoen in de hardware walletleverancier Ledger. De Franse firma wordt nu gewaardeerd op $290 miljoen, aldus het zakenblad Capital, die de woordvoerder van Ledger citeert.
  • BMW en VeChain (VET) lanceren de VerifyCar app om kilometerfraude aan te pakken. Het is één van de aankondigingen tijdens de VeChain Summit in San Francisco, waar ook DNV GL, Deloitte, Draper Network en Microsoft aanwezig waren.
  • Update van coinmarketcap.com

Profiel Fomoflash

Hey, jij daar! Mijn naam is D. van Fomoflash en ik ben net als vele anderen in december 2017 ingestapt in de wereld van de cryptovaluta. In een paar maanden tijd heb ik veel geleerd en als newbie ben ik destijds veel geld verloren door te investeren in de verkeerde projecten. Maar ik kreeg de smaak te pakken en wist uiteindelijk waar ik op moest letten en dus ook juiste keuzes te maken.

Kortom, in een relatief korte tijd ben ik veel te weten gekomen over crypto. Daarom ben ik gestart met het maken van vlogs over mijn ervaringen in deze bijzondere wereld!

Op mijn kanaal Fomoflash wil ik mijn opgedane kennis met jullie delen en wil ik jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws, tips en trends op het gebied van cryptocurrency.

Disclaimer: Bitcoin Magazine NL biedt géén financieel advies. De artikelen zijn bedoeld voor educatieve doeleinden. 

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel en gemakkelijk

Maak een gratis account aan bij Coinmotion en betaal slechts 0,1% commissie voor jouw bitcoin in de eerste maand.

Maak nu een gratis account aan!