vechain deloitte blockchain ethereum dnv gl
Nieuwsberichten » Altcoin » VeChain en DNV GL sluiten deal met Chinese elektronicagigant Haier

VeChain en DNV GL sluiten deal met Chinese elektronicagigant Haier

Het Chinese bedrijf Haier, producent van elektronica en huishoudelijke apparatuur sluit een deal met VeChain en het Noorse technologie consultancybedrijf DNV GL. De partnership is gesloten tijdens het “Global Release of the Achievements evenement COSMOPlat Industrial Internet Eco Brand Platform. Het doel is om de VeChainThor blockchain in de kledingindustrie te implementeren.

Supplychain en kleding

MyStory integreert met Haier’s IoC, om het eerste blockchain-gebaseerde managementplatform voor kleding te creëren. Hoe werkt het in de praktijk? Consumenten scannen via een QR-code een kledingstuk. Consumenten krijgen vervolgens gedetailleerde informatie over het product, inclusief grondstoffen, productieproces, ontwerp en merk.

Het uiteindelijke doel is om een ​​connectiviteit tussen alle partijen tot stand te brengen. Van de kledingindustrie tot aan de consument.

Blockchain en verpakkingsindustrie

Voor bedrijven die serieus bezig zijn met duurzame waardeketens, is My Story ™ een middel om de bestaande vertrouwenskloof tussen merken en consumenten effectief te overbruggen. My Story ™ as a service helpt bedrijven met:

  • Toegang tot productinformatie voor consumenten
  • Enterprise – en product-ID
  • Productreviews in de My Story ™ dAPP
  • Verificatie van activiteiten en gegevens (DNV GL)
  • Opgeslagen op blockchain (VeChain)

My Story ™ is van toepassing op de supplychains van verpakte goederen. Op de blockchain wordt branchekennis en productdata geregistreerd en geverifieerd.

Analyse van de hoeveelheden verzamelde gegevens kan leiden tot productiviteits- en kwaliteitsverbeteringen, het detecteren van verbeteringen of het vergroten van de controle in de hele supplychain.

vechain
Klik op de afbeelding voor een volledige weergave

Visie van COSMOplat

Cosmoplat wil de data van diverse sectoren bundelen zoals landbouw, industrie, retail en consumentenmarkt.

Uitbreiding van blockchain-acceptatie staat op de planning: van kleding naar huishoudtextiel, wasserij, drukwerk en verf. Het is geen geheim dat blockchaintechnologie is ontwikkeld om barrières te doorbreken, en dit is een mooi voorbeeld hier van.

VeChain Blockchain-as-a-service

VeChain levert zogenaamde “Blockchain-as-a-service” diensten, waarmee grotere bedrijven meer controle op hun toeleveringsketen uitvoeren. Eerder hebben ze een deal gesloten met ingenieursconcern DNV GL. Deze Noorse firma heeft ook in Arnhem en Barendrecht kantoren.

De technologie van Vechain maakt het mogelijk om producten te chippen om de levenscyclus continu te monitoren. Een technologie die toepasbaar is op vele mogelijke sectoren waar een toeleveringsketen en distributie een belangrijke rol speelt.

Bron: Cryptobriefing

crypto kopen 

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin voorraad, koers en Ripple!

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Geloof in bitcoin en koers daalt | Onthulling Satoshi Nakamoto | Impact Bakkt op bitcoin prijs

Fomoflash

Shapeshift CEO Erik Voorhees: ‘Handelsvolume drastisch lager vanwege KYC maatregelen’

Marloes van der Scheer

Rakuten start met handel in bitcoin | Nieuws omtrent Ethereum | Live met Fomoflash

Fomoflash

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder