BITCOIN $8.100 !!! | Facebook een eigen cryptomunt? | Vrijdagborrel met Fomo

Bitcoin Magazine NL geeft ook graag aandacht aan Nederlandse vloggers die op een leuke en toegankelijke manier cryptocurrencies en blockchain naar een groter publiek brengen. We zijn ook gecharmeerd van de aanpak van Fomoflash, die in elke aflevering de koers van bitcoin (BTC) behandelt en andere interessante nieuwtjes over nieuwe technologische ontwikkelingen, massa-adoptie en opkomende altcoins.

BITCOIN $8.100 !!! | Facebook een eigen cryptomunt? | Vrijdagborrel met Fomo

Welkom bij een nieuwe livestream van Fomoflash met vandaag:

  • Eenvoudig en vertrouwd ETH of BTC kopen? Klik dan hier!
  • Onlangs is er een app in de Google Play Store uitgebracht die tóch jouw cryptomunten af wilde pakken terwijl je gebruik maakt van een Trezor. De app voerde een ‘phishing-aanval’ uit.
  • Weiss Ratings gelooft dat de prijs van bitcoin van nu de deur opent naar een once in a lifetime-aankoopmogelijkheid. Onlangs tweette Weiss Ratings dat de huidige opzet van bitcoin (BTC) de beste investering is voor beleggers sinds 2015.
  • Facebook komt met een eigen cryptomunt genaamd GlobalCoin. De techgigant zet in op een lancering in 2020. Dat laat de BBC weten. Volgens de publieke omroep van de Britten wil Facebook de cryptomunt uitrollen in tientallen landen. Als alles volgens plan verloopt worden aan het einde van dit jaar de eerste tests uitgerold.
  • Update van coinmarketcap top 100

Profiel Fomoflash

Hey, jij daar! Mijn naam is D. van Fomoflash en ik ben net als vele anderen in december 2017 ingestapt in de wereld van de cryptovaluta. In een paar maanden tijd heb ik veel geleerd en als newbie ben ik destijds veel geld verloren door te investeren in de verkeerde projecten. Maar ik kreeg de smaak te pakken en wist uiteindelijk waar ik op moest letten en dus ook juiste keuzes te maken.

Kortom, in een relatief korte tijd ben ik veel te weten gekomen over crypto. Daarom ben ik gestart met het maken van vlogs over mijn ervaringen in deze bijzondere wereld!

Op mijn kanaal Fomoflash wil ik mijn opgedane kennis met jullie delen en wil ik jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws, tips en trends op het gebied van cryptocurrency.

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!