bitcoin $10.000 btc vechain vet koers

Bitcoin (BTC) Analyse: Even boven $9.000! Gaan we door naar $10.000?

Bitcoin (BTC) is deze week weer goed gestegen, we knalde vandaag zelfs even over de $9.000 heen. We zien de laatste weken hele mooie stijgingen voor bitcoin. Ik verwacht dat dit er nog meer gaan worden deze week.

Deze analyse komt van Altcoinbase. 

Wel zien we momenteel een doji vorming op de week chart. Maar de week is nog lang, dus het kan alle kanten opgaan. Ik verwacht dat we tussen $9.500 en $10.000 duizend dollar een flinke correctie gaan krijgen voor bitcoin.

Als dat niet gebeurd dan kunnen we zomaar heel snel richting de $11.000 en $12.000 gaan, hier is namelijk weinig handelsvolume geweest afgelopen jaren. Er is dus weinig weerstand.

Hieronder vind je de weekly chart met het handelsvolume aan de rechterkant.

bitcoin weekly chart volume
Bitcoin Weekly Chart

Als we op de daily chart kijken, zien we dat het volume met vorige week toch zo’n 10 miljard is afgenomen. Dat zou dus kunnen betekenen dat men een correctie verwacht. De prijs stijgt en het volume van btc loopt af, dat is een bearish signaal.

bitcoin daily chart
Bitcoin Daily Chart

Maar toch is er vooralsnog geen vuiltje aan de lucht voor BTC. Wel moeten we de candles nu nauwlettend in de gaten houden. Als er straks rond $10.000 grote rode candles ontstaan dan weet je hoe laat het is en is de kans zeer groot dat we een tijdelijke rectrace gaan zien.

We hebben namelijk nogal wat ‘gaps’ te vullen, en nu word niet elke gap gevuld, maar hier kun je wel op anticiperen. Bijgevoegd heb ik de daychart met daarna de CME future gap chart.

bitcoin cme gap
Bitcoin CME gap

Conclusie

Bitcoin is momenteel bullish, en ik verwacht een prijsstijging richting $9.500 a $10.000. Wanneer we mét volume door $10.000 heen knallen, dan is $12.000 zeker een mogelijkheid.

Als er veel BTC wordt verkocht rond de $10.000, dan kunnen we een daling richting $7.000 verwachten.  Daarnaast is de grotere trendline op die $7.000.

Dit wordt hoe dan ook een spannende week waarin we weer vuurwerk kunnen verwachten.

Wil je meepraten over crypto, en meerdere malen per week onze Live bitcoinupdates volgen? Meld je dan aan voor onze telegram groep en Youtube kanaal:

Telegram: https://t.me/AltcoinbaseChat
Youtube: https://www.youtube.com/altcoinbase

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine NL biedt géén financieel advies. De artikelen zijn bedoeld voor educatieve doeleinden. 

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel en gemakkelijk

Maak een gratis account aan bij Coinmotion en betaal slechts 0,1% commissie voor jouw bitcoin in de eerste maand.

Maak nu een gratis account aan!