bitcoin $10.000 btc vechain vet koers
Nieuws » Bitcoin (BTC) Analyse: Even boven $9.000! Gaan we door naar $10.000?

Bitcoin (BTC) Analyse: Even boven $9.000! Gaan we door naar $10.000?

Bitcoin (BTC) is deze week weer goed gestegen, we knalde vandaag zelfs even over de $9.000 heen. We zien de laatste weken hele mooie stijgingen voor bitcoin. Ik verwacht dat dit er nog meer gaan worden deze week.

Deze analyse komt van Altcoinbase. 

Wel zien we momenteel een doji vorming op de week chart. Maar de week is nog lang, dus het kan alle kanten opgaan. Ik verwacht dat we tussen $9.500 en $10.000 duizend dollar een flinke correctie gaan krijgen voor bitcoin.

Als dat niet gebeurd dan kunnen we zomaar heel snel richting de $11.000 en $12.000 gaan, hier is namelijk weinig handelsvolume geweest afgelopen jaren. Er is dus weinig weerstand.

Hieronder vind je de weekly chart met het handelsvolume aan de rechterkant.

bitcoin weekly chart volume
Bitcoin Weekly Chart

Als we op de daily chart kijken, zien we dat het volume met vorige week toch zo’n 10 miljard is afgenomen. Dat zou dus kunnen betekenen dat men een correctie verwacht. De prijs stijgt en het volume van btc loopt af, dat is een bearish signaal.

bitcoin daily chart
Bitcoin Daily Chart

Maar toch is er vooralsnog geen vuiltje aan de lucht voor BTC. Wel moeten we de candles nu nauwlettend in de gaten houden. Als er straks rond $10.000 grote rode candles ontstaan dan weet je hoe laat het is en is de kans zeer groot dat we een tijdelijke rectrace gaan zien.

We hebben namelijk nogal wat ‘gaps’ te vullen, en nu word niet elke gap gevuld, maar hier kun je wel op anticiperen. Bijgevoegd heb ik de daychart met daarna de CME future gap chart.

bitcoin cme gap
Bitcoin CME gap

Conclusie

Bitcoin is momenteel bullish, en ik verwacht een prijsstijging richting $9.500 a $10.000. Wanneer we mét volume door $10.000 heen knallen, dan is $12.000 zeker een mogelijkheid.

Als er veel BTC wordt verkocht rond de $10.000, dan kunnen we een daling richting $7.000 verwachten.  Daarnaast is de grotere trendline op die $7.000.

Dit wordt hoe dan ook een spannende week waarin we weer vuurwerk kunnen verwachten.

Wil je meepraten over crypto, en meerdere malen per week onze Live bitcoinupdates volgen? Meld je dan aan voor onze telegram groep en Youtube kanaal:

Telegram: https://t.me/AltcoinbaseChat
Youtube: https://www.youtube.com/altcoinbase

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsGerelateerde berichten

BTC boven $11.400 | VeChain & Walmart | LTC geaccepteerd bij één miljoen hotels

Fomoflash

BM Nieuwsupdate #0: Bitcoin, VeChain, Facebook Libra, FATF en meer

Redactie

Er zijn nu meer dan 5000 Bitcoin ATMs geïnstalleerd over de hele wereld

Robin Heester

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.