BITCOIN OP $5.793,04!!!
BITCOIN OP $5.793,04!!!

BITCOIN OP $5.793,04!!!

Bitcoin Magazine NL geeft ook graag aandacht aan Nederlandse vloggers die op een leuke en toegankelijke manier cryptocurrencies en blockchain naar een groter publiek brengen. We zijn ook gecharmeerd van de aanpak van Fomoflash, die in elke aflevering de koers van bitcoin (BTC) behandelt en andere interessante nieuwtjes over nieuwe technologische ontwikkelingen, massa-adoptie en opkomende altcoins.

BITCOIN OP $5.793,04!!!

Welkom bij een nieuwe livestream van FomoFlash met vandaag:

  • Uit een nieuw onderzoeksrapport van CipherTrace blijkt dat in het eerste kwartaal van 2019 er $356 miljoen aan cryptocurrency gestolen is.
  • Bank of America heeft bijna 60 blockchainpatenten aangevraagd. Toch weigert zij journalisten te spreken over de stappen die zij maakt met de distributed ledger technologie.
  • De centrale bank van Singapore ziet weinig tot niks in het betalingsnetwerk van Ripple. Dat liet het hoofd van de fintech afdeling van de Monetary Autorhity of Singapore (MAS), Sopnendu Mohanty, weten tijdens een conferentie.
  • Bitcoin (BTC) heeft de bodem bereikt. Dat zegt althans het rapport van Delphi Digital. In een nieuw onderzoeksrapport laten de onderzoekers hun vooruitzichten voor de bitcoinprijs zien. Het onderzoek wijst erop dat de bitcoinprijs een bodem heeft bereikt voor deze marktcyclus.
  • De Wall Street Journal heeft naar buiten gebracht dat Facebook wel degelijk bezig is om een cryptocurrency te ontwikkelen voor een nieuw betalingsnetwerk. Het gerucht ging al een tijdje rond dat de social media gigant bezig zou zijn met blockchain en een eigen stablecoin.
  • Update Coinmarketcap.com top 100
  • Update Sica & Metamorph

Profiel Fomoflash

Hey, jij daar! Mijn naam is D. van Fomoflash en ik ben net als vele anderen in december 2017 ingestapt in de wereld van de cryptovaluta. In een paar maanden tijd heb ik veel geleerd en als newbie ben ik destijds veel geld verloren door te investeren in de verkeerde projecten. Maar ik kreeg de smaak te pakken en wist uiteindelijk waar ik op moest letten en dus ook juiste keuzes te maken.

Kortom, in een relatief korte tijd ben ik veel te weten gekomen over crypto. Daarom ben ik gestart met het maken van vlogs over mijn ervaringen in deze bijzondere wereld!

Op mijn kanaal Fomoflash wil ik mijn opgedane kennis met jullie delen en wil ik jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws, tips en trends op het gebied van cryptocurrency.

Mis niks meer!
Invalid email address
Handel met negatieve fees en verdien!

Paymium lanceert een actie voor Bitcoin beleggers

Ontvang 0,1% vergoeding voor elke succesvolle limietorders die je plaatst!

Doe mee aan de bitcoin revolutie.

Paymium is de oudste en grootste bitcoin beurs van Frankrijk en bestaat al sinds 2010.

Maak nu een gratis account aan!