Dutch Blockchain Week een feit, Nederlandse blockchain ecosysteem krijgt boost

Persbericht – De Dutch Blockchain Week vindt plaats van 2 tot en met 7 juni 2019. Het is de eerste blockchainweek die is verspreid over heel Nederland. Blockchain Netherlands brengt als initiatiefnemer van deze week het hele Nederlandse ecosysteem bij elkaar. Hiermee is een door de community gedreven blockchainweek ontwikkeld. De netwerkorganisatie wil het Nederlandse blockchain netwerk versterken en met de internationale wereld in contact te brengen.

Ga naar de website www.dutchblockchainweek.com voor een overzicht van alle events

Dutch Blockchain Week

Dutch Blockchain Week biedt een enorm gevarieerd aanbod van events en onderwerpen. Er is voor ieder wat wils ongeacht kennis – en skills. De volgende steden doen mee: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Tilburg, Almere, Arnhem en Almelo.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Dutch Blockchain Week valt met de vooraanstaande conferentie ‘Money2020’ die vooral focust op innovatie binnen de financiële wereld.

De instroom van duizenden internationale ondernemers, executives en toezichthouders geeft een enorme impuls aan het Nederlandse blockchain ecosysteem en daarmee de Dutch Blockchain Week.

Samen met partners, zoals BlockchainTalks, Lisk Center Utrecht, BlockDAM, CryptoCanal en Bitcoin Magazine NL, is een programma gecreëerd dat een breed scala aan onderwerpen beslaat van fintech tot regelgeving, van vrouwen in tech tot sociale initiatieven en van nieuwe economische modellen tot technische workshops.

Op het moment van schrijven zijn er 16 evenementen bevestigd.

Over Dutch Blockchain Week

Meer informatie en kaarten voor de evenementen zijn te vinden op de website, Voor vragen neem contact op met Berit Fuss, bestuurder Stichting Blockchain Netherlands ([email protected]).

Blockchain Netherlands heeft als doel om in Nederland de meest aantrekkelijke plek en innovatie vriendelijke klimaat te creëren voor projecten, bedrijven en consortia die blockchain en andere nieuwe technologieën toepassen.

Geïnspireerd door de onderliggende principes van blockchain technology, laten we ons leiden door de volgende waardes; we zijn community gedreven, voor samenwerking, inclusief en passen principes vanuit de open source & creative commons toe op ons werk.

Partners

Bitcoin Magazine NL, NEVER BEEN BEFORE

Event Hosts

Blockchain Netherlands, Algorand, Arnhem Bitcoin City, Bitcoin Wednesday, BlockchainTalks, CryptoCanal, BlockDAM, Ethereum DEV NL, Hyperledger NL, Lekkercryptisch, Lisk Center Utrecht, NCC, Smilo, Unibright

Speakers

Blockdata, Blockchain 4 Humanity, Blockchain Investments & Co., BchainWise, BitFury, BonSanca, Bx3 Consulting, Bloxy.Info, Coinstone Capital, Cybercapital, Cement DAO, Eldorado.io, Emerge, HumanVenture Global SA, IQ-EQ, IT To Profit, Krull Smart Solutions, MakerDAO, Nik Page Experience, Parallel Industries, Request, Riddle & Code, Scrypt.Media, Tykn, The Fork, V-ID.

Locations

Epicenter, Meet Berlage, Mindspace, TQ, Haagse Hogeschool, Venture Cafe @ CIC, Windesheim Flevoland, Lisk Center Utrecht, BARLEY’s Oriental Gardens.

Ga naar de website www.dutchblockchainweek.com voor een overzicht van alle events

Disclaimer: Dit persbericht is onderdeel van een media partnership tussen Bitcoin Magazine NL en de Dutch Blockchain Week.

Lees meer over:

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben feitelijkheid en correctheid hoog ik het vaandel!