Goed Crypto-nieuws bereikt de markt! Gaat het eindelijk gebeuren?

Bitcoin Magazine NL geeft ook graag aandacht aan Nederlandse vloggers die op een leuke en toegankelijke manier cryptocurrencies en blockchain naar een groter publiek brengen. We zijn ook gecharmeerd van de aanpak van Fomoflash, die in elke aflevering de koers van bitcoin (BTC) behandelt en andere interessante nieuwtjes over nieuwe technologische ontwikkelingen, massa-adoptie en opkomende altcoins.

Goed Crypto-nieuws bereikt de markt!

Welkom bij een nieuwe video van FomoFlash met vandaag: Goed Crypto-nieuws bereikt de markt! Gaat het eindelijk gebeuren?

  • Cryptobeurs Cobinhood heeft ceo en mede-oprichter Tai-yuan Chen op non-actief gesteld. Dat meldt het bedrijf op haar Telegram-kanaal. Chen is eind april niet meer werkzaam bij de cryptobeurs. Cobinhood haalde in 2017 $10 miljoen op met haar Initial Coin Offering (ICO).
  • Assetmanager Fidelity start binnen enkele weken met het aanbieden en beheren van cryptovaluta. De dienst richt zich in eerste instantie primair op bitcoin (BTC) en later mogelijk op ethereum (ETH).
  • De Nederlandse cryptobroker Bitcoin Meester gaat de altcoin Nimiq noteren aan haar cryptobeurs. Dat maakt marketing manager Christiaan Jimmink van Bitcoin Meester bekend aan Bitcoin Magazine NL.
  • Welke hardware wallet moet ik kopen?
  • Update van coinmarketcap.com top 100
  • Een insider bij de Amerikaanse Commodity Futures Trading Commission (CFTC), zegt dat de instelling Ethereum-futures-handel zou goedkeuren als het alle vakjes aanvinkt.

Profiel Fomoflash

Hey, jij daar! Mijn naam is D. van Fomoflash en ik ben net als vele anderen in december 2017 ingestapt in de wereld van de cryptovaluta. In een paar maanden tijd heb ik veel geleerd en als newbie ben ik destijds veel geld verloren door te investeren in de verkeerde projecten. Maar ik kreeg de smaak te pakken en wist uiteindelijk waar ik op moest letten en dus ook juiste keuzes te maken.

Kortom, in een relatief korte tijd ben ik veel te weten gekomen over crypto. Daarom ben ik gestart met het maken van vlogs over mijn ervaringen in deze bijzondere wereld!

Op mijn kanaal Fomoflash wil ik mijn opgedane kennis met jullie delen en wil ik jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws, tips en trends op het gebied van cryptocurrency.

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!