Nieuws » Misss Bitcoin over Satoshi, Bitfinex en waarom bitcoin cooler is dan goud

Misss Bitcoin over Satoshi, Bitfinex en waarom bitcoin cooler is dan goud

Misss Bitcoin bespreekt in haar wekelijkse video een aantal belangrijke nieuwsitems en uiteraard gaat ze in op de koers van bitcoin (BTC). Ze gaat onder meer in op: Satoshi Nakamoto, de anonieme bedenker (s) van bitcoin; de alarmerende situatie rondom Bitfinex, een van de grootste beurzen met het handelspaar BTC/USD en op een hippe #dropgold video: koop bitcoin en verlaat goud.

Lees het BM Weekoverzicht: Bitcoin (BTC) stijgt 10%, Facebook Coin, Amazon blockchains en Elon Musk

Misss Bitcoin

Er zijn verschillende zienswijzen over de ‘echte’ Satoshi Nakamoto én belangrijker nog: waarom niet iedereen wil weten wie Satoshi is.
Ook wordt de scheiding tussen de nieuwe generatie en de oude generatie besproken aan de hand van de #dropgold video. Die aansluit op de resultaten van een recent onderzoek.
We sluiten de nieuwsitems af met het verhaal over Bitfinex, want deze krijgt nog een nogal vreemd staartje.

En als laatste komt natuurlijk de Technische Analyse van bitcoin (BTC) weer aan bod.

Bekijk de update

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin voorraad, koers en Ripple!

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Geloof in bitcoin en koers daalt | Onthulling Satoshi Nakamoto | Impact Bakkt op bitcoin prijs

Fomoflash

Twitter-dochter Square Crypto lijft prominente bitcoin developer in

Wessel Simons

Bitcoin (BTC) rond $10.775, Faketoshi Nakamoto onthult naam en foto

Arnold Hubach

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder